Deletedmom348 Rabiameh Canım mesela nasıl bir titreme kümeli halde mi mesela titredi biraz zamandan sonra yine mi??
Rabiameh Balteknem evet canım bende öle düşünüyodum ama ne bilim internetten bakınca bi çok şey çıktı korktum
Deletedmom348 Rabiameh tüm vücudumu Peki?? Bu tarz eylemler dikkate alınmalı takip edilmeli. Bende de vardı geçer gibi şeyleri dikkate almayın. Hekim görüşü önemli.
Balteknem Rabiameh ney cikiyo pek internettekileri dusunmeyin olumlu dusunun inter net herseye bir sürü mana yukleyebiliyor
sedaykn Rabiameh Ben de sizin gibi çok korkmuştum. Ama içerken yapıyorlar genelde dikkat edin bakın işiyordur
Rabiameh Deletedmom348 evet tüm vucudu . gözlemliyorum ama öle anormal bir durumuda yok bebeğimin sadece emzirdikten sonra bide. Yeni uyanınca yapıyo
Rabiameh laktas. Yok canım öyle hemen bir ürperip bitiyo. Hani üşürsünde için bir titrer gibi olur bunun gibi
Bengisu_dunya Bizde de vardı ürperme. Ara sıra ozellikle sankı kaka yaparken yapıyordu. İdtar tahlili istedi doktor direk zaten ya kum dokuyordur yada idrar yolu enfeksiyonu vardır dedi nitekim idrar yolu enfeksiyonu cıktı🤦🏼♀️
Deletedmom348 Rabiameh Bizde de olmuştu ben götürdüm doktora hemen. Yani doktor sizin için önemli olmayabilir ama nöroleptik şeyler olabilir gözlemleyelim dedi bana. Şimdi tekrar gidicez.