Deletedmom315 Kizlar ateşi kaç saat sonra çıkar tahmini .birde kaç olursa calpol vermeliyim ve ne kadar vericem bilgisi olan var mi
Arifcanmoms1 Deletedmom315 4 saate bir calpol veriliyor bizimki sabah olmuştu akşama ateşi çıktı biraz
demetdiyebiri35 Deletedmom315 bende bugün yaptırdım inş ateş vs olmaz ben sabah gitmeden calpol verdim sağlık ocağı ateşi çıkarsa ver dedi çııkmayabilirde
Esma41 Deletedmom315 bizde 2 gün önce olduk aşıyı. Hemsire 38 olursa ver dedi ama ben 37.5 olunca bir kaşık verdim. Çıkmazsa vermeyin vücut bağışıklık kazansın 🤗
demetdiyebiri35 yavrusununannesii arkadasım 10 gün önce yaptırdı ona söylemiş eve oda bana söyledi bende verdim
Gizemela Bizde bugun olduk. Hemşire eve gidince ne olur ne olmaz 1 çay kaşığıyla ver dedi ateş düşürücü bende verdim. İnş çıkmaz ateşi 😐
Elfida-10 Gizemela belki çıkmayacaktı ateşi anlamıyorum ben bu ebe hemşireleri çocuğun bağışıklık kazanması lazım
Gizemela Elfida-10 vallahi haklısın herkes bir şey diyor. Neyse iyi olsunlar da İnş sorunsuz atlatırız
Elfida-10 demetdiyebiri35 bebeğin bağışıklık kazanmasına izin vermiyorsunuz ben bu aklı veren zaten hemşire ebeye de hastayım yani
frambuazliturti Elfida-10 çocuğnu atesler içinde yanmasını izlemektense vermek daha mantıklı bence 🤷🏻♀️ Eninde sonunda hastalanıp kendi bağışıklıklarını alacaklar zaten
Deletedmom14 Elfida-10 ay geçen biri gitmeden önce parol ictim, sütümden bebeğe geçsin diye dedi .Neden yaparlar bunu anlamıyorum. Bana ebem 37 yi geçmezse verme surup dedi. Boşuna ası yaptırmış oluyorlar daha gitmeden şurup vererek
Elfida-10 Balteknem ben çoğu yerde araştırdığım kadarıyla 38 diye biliyorum 37 buçuk felan olursa sadece bebek soyulur koltuk altlarına bacaklarına ıslak bez koyulur ve ince giydirilir diyordu
Elfida-10 Balteknem bende anlamıyorum gerçekten belki çıkmayacak ateş resmen bağışıklık düşmanları bazı ebe ve hemşireler..
Deletedmom_16 Elfida-10 evet vücudun biraz ateşle mücadele etmesine izin vermek gerekli. 38.2 oldu bizimki ben o zaman verdim. Yarım saatte düştü. Doktorum da o şekilde söylemişti.