yerlersenietipuf Arkadaslar merhaba 28 gün oldu miniğimi kucagıma alalı ilk günlerde emzirirken göğüslerim yara olmustu neyse krem aldım gectı göğüslerim tam düzeldi derken simdi de 3 4 gündür sol göğsümü aldıgı zaman içimden sanki biseyler kesip alıyorlar her emdiğşnde icim sızlıyo sol göğsümü emzırmek istemiyorum sag da ise sadece agzına aldıgın da Bi sızı hissediyorum sonrasında rahat emiyo acaba ne yapabilirim sol göğsüm iyilessşn diye kremi de hala kullanıyorum ama artık etli etmşyo yardım edin lütfen
Mom4775 yerlersenietipuf geçiyor nolur sabredin. Meme her anlamda kurtarıcı. 14 aylık 10 dk da bir emiyor. Baya bir oyalanıyor memede 🤩 o acıyı bende çektim bi yerden sonra emdiğini hissetmeyeceksiniz bile.
Fatmabgoksel yerlersenietipuf sadece göğüs ucunu alıyor olabilir mi? Ben de ayni şeyleri yaşamıştım, bebekler maalesef ilk 1 ay emmeyi çözemiyorlar, öğrendikten sonra eminim daha rahat olacaksiniz. Ben de başta emzirmek istemiyordum ama sabrettim sonrasinda zaten emmeyi ogrendikten sonra eskisi gibi olmadi
Ikranurum20 yerlersenietipuf canım benm gögüs ucum yaram 1 bucuk ay sürdü sanki gögsüm kopuyo gibi gissedydum her emzrmemde kabus gibi gelyodu ama sabrettm geçiyo merak etme bırakma emzirmeyi geçiçek
Mrsanne Mom4775 aynen katılıyorum. Yolda yolculukta ağzı durmadığında kafa dinlemek istediğinde alıyorum memeye sakinlik 😃
Sutbitkisi Göğsünüz henüz yumuşamadı. Bizim de o günlerde dediğiniz sızı oluyordu. İyice yumuşacığında geçecek hatta o bölge size sanki size ait değilmiş de bir aparatmış gibi gelecek inanın bir süre sonra hiç acı olmuyor. Emzirmek istememenize saygı duyulur ancak bebeğiniz öksürse ilacı anne sütü. Hapşırsa enfeksiyon kapsa yaralansa düşse kalksa ilacı hep anne sütü. Emzirmeyi bırakan anneler soluğu doktorlarda antibiyotiklerde alıyorlar. Keşke diyorlar kış geçseydi emzirmeyi kıştan sonra kesseydim. Emziremeyen anneler de sözlerimi yanlış anlamasın o bir şifadır onu belirtmeye çalışıyorum. 💎
Selinsak Emiyorken pes etmeyin. Benim oğlum 2 aylık olucak emmiyor çok nadir canı isterse tek göğsümü emiyor her şeyi denedim emmesi için hala daha uğraşıyorum. Hergün süt sağıp, geceleri uyandığında süt ısıtıp vermek inanın çok zor
gezentianne yerlersenietipuf Göğüs kalkanı kullanıyor musunuz? Mutlaka takın,çamaşırla temas etmeyip hava alınca düzelecektir. aksi takdirde tekrarlar
Ate2020 yerlersenietipuf benim bebeğimde 53 günlük. Göğüslerim hiç yara olmadı çok şükür ama sızlaması hala devam ediyor. Bazen dayanılmaz hale geliyor, mahvediyor beni. Bende sizin gibi özellikle son bir kaç gündür bunalmış vaziyetteyim . Sanki iğneler saplıyorlar uçlarına. Zamanla geçecek diyorlar ama ben sanki yıllarca böyle olacakmışım gibime geliyor 😢
GokSuM yerlersenietipuf aile hekimliğinizden ebenizle görüşün, doğru emzirme konusunda çok hassaslar ve çok yardımcı oluyorlar. Bebeği tutuş şeklinden bebeğin memeyi alma şekline kadar her şey o sızlamayı arttırabiliyor.
Limonkizvera yerlersenietipuf bu emzirme acisini en iyi bilenlerdenim inan bebegim 4 aylik hala genelnolarak yara oluyor ozellikle sol gogsum yani neler kullandm yazsam buraya sigmaz benm cildm cok hassas yani dogum sancisindan beter bir durum bence. Ama ben pes etmedm Allah bana bebegm icin sut vermis ben araciyim dedm inan bir sure snra gecmese bile alisiyorsun ki senn gecer dye dusunuyorum bnmki biraz abarti cldm cok hassas dye
kitapkokusu_ yerlersenietipuf şükredin ki emiyor benim bebeğim emmiyor o kadar üzülüyorum ki bir de emzirmiyorsun diye üstüme gelmeleri cabası
fanatikfenerli yerlersenietipuf ağlaya ağlaya emzirdiğimi biliyorum o emerken ellerimi sıkardım acıdan dişlerimi sıka sıka emzirdim pes etmedim bir süre sonra emmeyi öğreniyorlar ne olursa olsun vazgeçme inan çok pişman olursun çok küçük o anne sütü gibisi yok bu dünyada kendi acın için onu sütünden mahrum etme sen annesin her zorluğa evladın için başa çıkacaksın pes etme sabret geçecek🌸
Hunilianne yerlersenietipuf ben de emzirmekten nefret etmiştim ilk aylarda hatta millet nasıl emziriyor cok acıyor falan diyordum aslında tek sebebi meme ucu çatlaklarıymiş. Bebek kahverengi bölgeyi alabildiği kadar gazına alınca bi daha yara olmayacak ams bebeğiniz kucuk ve çenesi henüz kuvvetli degil o yüzden yanlış emzirmeden dolayı yara oluyor. Emzirmediginkz zamanlarda açıkta tutun göğsünüzü müsaitse eviniz değilse Avent delikli göğüs kalkani takın kıyafetle temas etmesin hava alınca çabuk iyileşir
kdrcnbln yerlersenietipuf ayaklarımı yere vura vura emziriyordum nerdeyse her anne yaşamıştır bu acıyı zaten.. neredeyse bütün meme ucu kremlerini denedim hiç biri fayda etmedi kantoron ve zeytinyağı kurtardı beni dene istersen
yerlersenietipuf kdrcnbln aynen bende ayaklarımı yere vurup duruyorum zeytinyağı kullanmaya başladım insallah fayda eder
Muhammed5 yerlersenietipuf bende de öyle olmuştu ben krem kullandım ama geçmedi zeytinyağı sürdüm 2 kullanimda azaldı 1 2 gündede tamamen geçti
Esra-ozsusam4 yerlersenietipuf canım benımde öylyedi ucları yea oldu emzirrken canımdan can gidiyordu damarlarımı cekiyorlardı pes etmedim bırakmadım. Emzirme zamanı gelsin istemiyordum ama dayandım 40 ım cıktıktan snra rahat ettm göğüsleirn yavas yavaş alışçak nolur bırakma. Sonrada o hissiyat cok güzel oluyor şuan diyorum iyi ki dayandım 😍🌸🌸🌸
yerlersenietipuf Esra-ozsusam4 10 gün sonra cıkıyo 40 insallah rahatlarım dislerimi sıkmaktan dislerim sızlıyo artık