minik_koalam Merhaba kızlar ben yeniyim burda. Bebeğim 3 günlük ve sürekli uyuyor süt vermek için bile ne yapsam kolay kolay uyanmıyor. Uyandırmak için ne yapabilirim.
_annebebek minik_koalam Bebeğin çok küçük canım fazla uyumasına izin verme sonra sarılık olur Allah korusun topuklarini sık burnunu sık gözlerine su damlat bezini aç hafif serin yerde üstünü değiştir çok sıcak yerde yatırma sürekli uğraş sürekli emzir
Bgmbgmbgm minik_koalam şubat ayında üstü çıplak tek bezle emzirdim hep, uyansın diye altını açıyoduk yine uyuyordu soyunca rahatsız olup kalkıyordu:) şimdi yaz mevsimi gerçi bilemem rahat edip daha da çok uyur mu😅
Ipekengin minik_koalam ayni seyleri bende yasadim ne yaparsam yapayim uyanmiyordu 24 saat neredeyse emzirmek icin ugrssiyordum merak etme zamnla geciyor sen surekli emzirmeye devam et bugun 40 gunluk olduk simdi emiyor cok sukur
daiysdiuy minik_koalam gıdıklayın, yuzune ufleyın, burnuna dokunun, bezını acın😬ilk gunlerde uyumak ıcın sonra uyumamak ıcın ınatlaşıyorlar 😬😬 sadece su an uyuyor deyıp emzırmemezlık yapmayın sakın
minik_koalam Nltka ama sütünü içmezse Allah korusun sarılık olma ihtimali var ki dün ateşi çıktı hastaneye götürdük çok korktum. Böyle olmasındansa uyanık kalsın daha iyi
minik_koalam _annebebek dün ateşi çıktı diye apar topar hastaneye götürdük. Zaten çok zayıf doğdu bide emmeyince daha da kilo verdi 😔
Bilgihamile Benim bebegim sarilikti ilk gunler 1.5 2 hafta boyunca uyanmasi icin elimden gleeni yaptim eger uyandirmayip emzirmeseydim sariligi artabilirmisti. Ben yarim saatte 2 saatte gecelerde dagil hep emzirdim ve sukur 4 gunde kendije geldi sariligi duzeldi. surekli emzirmeye calis canm topuk sık islak mendille altini ac sil nemli bezle vucudunu sil falan bi sekilde uyandir. Kan sekeri dusup bayilan bebek vardi hastanede 2 gunluktu. Dikkat et ben cok korkmustun o nedenle surekkli emzirmistim. O yuzden ilk ayinda kilosunu 1.5 kilo fazla almisti halada oyle sık sık emziriyorum 4 bucuk aylik ama ileri kiloda.
minik_koalam Bilgihamile ya ben kaç defa uyandırmaya çalıştım burnunu sıktım falan ama hiç uyanmadı. Ateşi de biraz çıktı hastaneye götürdük tahlil falan yaptırdı bakalım bugün çıkıcak gece iyidi çok şükür uyandı birkaç defa emzirdim. Allah evlatlarımıza sağlık versin inşaallah
Nltka minik_koalam şaka yapıyorum tabiki öyle olmalı . Bizimki uyumamasından rağmen sarılık geçirdi hastanede yattı sarılık sıkıntı
minik_koalam Ipekengin bugün daha iyidi çok şükür düne göre. İnşaallah daha da iyi olur. Gerçekten insan evlat sahibi olmayana kadar anlamıyor bazı şeyleri
minik_koalam daiysdiuy dün her şeyi denedim yine aynıydı ama bugün çok şükür biraz daha iyidi. Ama ilk günler uyanmaması normal herhalde kendini anne karnında sanıyormuş.
minik_koalam _annebebek teşekkür ederim. Doktor sıcaktan ya da süt içmemiş ondan olabilir dedi tahlillerini yaptırdık sarılık çıkmış dedi sınırda dikkat edin dedi
Ipekengin minik_koalam aynen oyle hergun yeni seylerini kesfedip yeni seyler ogreniyoruz Rabbim evlatlarimizi korusun ❤
daiysdiuy minik_koalam evet çok uyuması normal, ama uyanmadıgında emmedıgı ıcın sarılık oluyor, sarılık oldukca daha çok uyuyor bu sefer, ama gunden gune uykuları azalacaktır, Allah yardımcınız olsun, saglıkla buyutun