08mayam Bilgiliannem 8.aydan sonra akşam öğünü eklememiz gerektiğini okumuştum biryerde. 3ana 1ara öğün yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Demirinannesi02 Bilgiliannem ben 4 öğün veriyorum bana az geliyor az mı acaba. Ama yemiyor ki bişi zar zor veriyorum onu da
ozgurunannesi Bilgiliannem 3 ana öğün şeklinde gidiyorduk. Bugün tam 11 aylık olduk. Disden dolayı 3 gündür ek gıda almiyoruz ama 🤐
Bilgiliannem Deletedmom278 3ana öğün bir ara öğün şeklinde gidiyorum.akşam uyumadan önce ne veriyorsnz?
Deletedmom278 Bilgiliannem Akşam yemeği yiyor yatıyor. 2 yaşında oğlum ben şuan 3 ana öğün 2 ara öğün veriyorum. Siz bilirsiniz tabii fazla gelmiyorsa.
Neslihanysldl Benimde oğlum 11 aylık kahvaltı,öğlen,ikindide ara öğün veriyorum,akşamda yiyor. Gece yatmadan da mamasını içiyorum 120 cc ☺️
Kado87 Sabah kahvalti oglen meyve yogurt aksam corba makarna kofte ogun evde ne varsa onlardan veriyorum 10 aylik olcaz ben 1 yasa kadar midesine pek yuklenmeme taraftariyim.
Bilgiliannem Kado87 uyku saatlerine göre ayarlıyorum bende.kahvalti sonra uyuyo.uyaninca öğle yemeği biraz vakit geçince ara öğün uyku.en son akşam yemegi.gece bir kere uyanirdi şimdi iki,üç yaptı emiyor doymuyor mu acaba?
Neslihanysldl Bilgiliannem bana doktorum 3 4 çay bardağı ek gıda yeterli demişti. Ben öyle hesap etmiyorım ya bi corba kasesi veriyorum her öğün.istediği kadarını yiyor.az yiyorsa meyvelerini uemekten sonra veriyorum.
Kado87 Bilgiliannem benimki doyuyor eminim doyduguna ama 2 saatte bir kalkiyor 10 aylik hala 3 saat deliksiz uyudugunu bilmem
ozgurunannesi Neslihanysldl merhaba doktorunuz bir öğün için mi 3 4 çay bardağı dedi. Ben mi yanlış anladım kusura bakmayın 🙈
Bilgiliannem Demirinannesi02 yemiyorsa verin tabiki gece uzun uzun emiyor oğlum yemediğinde ondan anlıyorum
Neslihanysldl ozgurunannesi yok kuzum günlük alması gereken miktar 3 4 çay bardağı.artık bebeğimiz neyi ne kadar yerse ona göre denkleştiricez işte☺️
Bilgiliannem Kado87 kısa kısa emip tekrar uyuyorsa alışkanlık olmuş uykuya emerek dönmeyi öğrenmiş.gece saat 12 ve 3e yakın uyanmalarda emzirin diğer saatlerde uyanırsa sakinleştirerek uykuya dönsün.
Demirinannesi02 Bilgiliannem ya yemiyor ki her öğünü verene kadar canım çıkıyor kıyamet kopuyor evde🤦♀️
aycaoyku Sabah kahvalti ilk uykusundan uyandiktan sonra çorba ara öğün meyve ikinci uykusunsan sonra aksam yemegi sonra bazen yine meyve veriyorum ama cok iştahsız olduğu için yemeklerini ancak yarim cay bardağı kadar yiyordur