110520 Nuralicihangir canım bizim 20 çıkmıştı 2 gece yattık fototerapi aldık 14 e düştü doktor taburcu etti sonra 40 ı çıkana kadar devam etti ben her saat emzirirdim asla 2 3 saati bulmadı ama yinede 40 gün sürdü ona rağmen geçmedi ne yaptıysam
Nuralicihangir 110520 bende oyle yapıyorım su anda bı saate bır uyandırıyorum zaten kendı oncekı gıbıde uyumuyor
Defne_cicegim Nuralicihangir Bizim sarılığimiz 19du direk yatış verdiler hatta mavi ışık tevasi gördük 13 düştü taburcu ettiler mama takviyesiyle 1 haftada düştü bol bol sık sık emzirince mamayla düşüyor yoksa sadece emzirmekle olmuyor
Adelim Nuralicihangir bızdede hırıltı vardı buyuk ınsandan daha cok ses cıkarıyordu serum fızyolojık sıkıp aspıratoruyle cektık ve artık 2gunde bır duzenlı yapıyoruz duzeldı sukur
Uluhan Nuralicihangir sütünün yetersizliğini doktor eğer kilo alımını yetersiz hissederse zaten mama kullanmanız konusunda size ikazda bulunuyor. Bol bol emzirip meme masajı yapın banyodayken. Süt yapan yiyecekler yiyin.
Nuralicihangir Uluhan valla bende oyle yapıyorum su anda sütüm sıktıgım zaman gayetde guzel gelıyor süt var yani yok degil yeterlı olup olmadgnıda bırıncı ayımız dolarsa belli olur dr kontrolunde