meliss14 kızlar sleepy kullanan anneler kızım 8 kilo 5 numara büyük gelir mi ,genelde 1 beden büyük alın diyorlar ya yoksa çok mu büyük gelir
Kk39 meliss14 bence gelmez zaten bezler arasında çok büyük fark olmuyor kilo aralığı ne 5 numaranın acaba
otose_san meliss14 çırtlı bezlerinin kalıbı dar sleepynin ama külot bezlerinde öyle bir sıkıntı yok o yüzden bir 4 ya da 4+ sını deneyin bence, 5 büyük gelir muhtemelen
Sarisin Kk39 11-18 kilo aralığı, sleepynin kalıbı molfixe göre falan büyük. Bebeğinize 4 veya 4+ tam olucaktır
AyseTugba22 meliss14 Külot bez biraz daha küçük oluyor canım 5 al bebişin 8 kiloysa kullanıyorum Çünkü yeni geçtim bende 4+ boştan yere almışım
AyseTugba22 meliss14 gelmez külot bez küçük oluyor sen bana güven aşırı büyük değil torbalamaz 4+ sıkar kullandım açılmadk paket de kaldı 5 e geçtim
Arasannesi meliss14 oglum 7 kılo gecen gun 4 maksı aldık bence 4 size kucuk olur kılot bez bıraz daHa sıkı küçük
Deletedmom302 meliss14 merrhaba benim oğlum 11 aylık, 11.5 kilo , bize büyük geliyor beş numara hafif, ama bilerek alıyorum yazın yapismasin rahat rahat giysin diye
Sevdaysl meliss14 suan kilosunu bilmiyrm ama 8 10kilo arasi tahminim ben 4+ kullanıyorum canm 5 büyük gelir bence