Betsel Kehribar kolye almak istiyorum salya ve ağrılar için gerçekten etki ediyormu deneyimli anneler.
Busrammesut Betsel kuzenlerim kullanıyo bebeklerine hatta bi tanesi banyodan sonra takmayı unutmuş 1 hafta o sırada bebeği diş çıkarmış stesi 39lara çıkmış düşürememişler kolye akıllarına gelmiş taktıkları anda düşmüş ateşi
Zynpoyku Betsel kesinlikle tavsiye ediyorum inanılmaz salyamız vardı taktığım gün bianda kesildi hala da yok
tostosum Betsel yeni aldım ben 2 gündür taktık. Salyada biraz azalma var gibi. Bakalım faydasını görecek miyiz. Ben instagramda kehribar_dis_kolyesii sayfasından aldım. Fiyat birçok yerden uygun. Almayı düşünürseniz tavsiye ederim
Busrammesut Bende sipariş verdim gaz sancıları için cevremde kullanıp memnun kalan çok var deneyeceğim inşallah faydasını görürüz bebegimde bende rahat ederiz
Acemiy Busrammesut nereye sipariş verdiniz satan çok site var ama bende güvenemedim ücretleri de farklı farklı
Busrammesut Acemiy ınstagramda totsandmore_organik_bebek sayfasından verdim araştırdım burda da çoğunluk ordan almış güvenilir sayfa diye oraya sipariş verdimm
Busrammesut Acemiy 2 aylık olduk bugün ama 1 buçuk aydır omrumden 10 yıl gitti belki 😂 çok zor gazlı bi bebekle uğraşmak Allah yardımcımız olsunn
Busrammesut Acemiy canım kehribar aldim dün geldi takmaya başladık ayak bileğinden ve inanılmaz etki gördüm 1 gün bile olmadan kesinlikle tavsiye ederim boşuna işkence çekmiş oğlum 2 aydır
Acemiy Busrammesut ücreti ne kadar dı peki bide toprağa falan gömerlermiş enerjisi için böyle şeyler de yaptınız mı
Ozleem Kehribarburada_store bu sayfadan aldim cok secenek var ama 4 aydan önce önermiyolar aldim ama 4 ayinda takicam
Acemiy Busrammesut çok sevindim Canım ya dün 4 aylık olduktan sonra takılması lazımmış dedi biri aldım takmayı bekliyorum dedi öyle bişey var mı aceba
Busrammesut Acemiy 4 aya kadar ayak bileğine takılıyo gaz sancısı için ben ayak bileğine taktım 4. Ayda boynuna takicam. Ama kesinlikle al bilseydim doğar doğmaz alıp takardım çok büyük şifası var gerçekten
delibirhatun Acemiy boynuna 4 aydan önce takmayın ayak ve el bileğine takabilirsiniz bogulmalara karşı