CatBoy 1 hafta önce ilk kez ertesi gün hapı kullandım adetime 15 gün vardı dün adet oldum. Bu şekilde olması normal mi?
Koalammm CatBoy genelde düzenli adeti olanların adetini uzatıyor düzensiz adet görenlerinde erken olmasına sebep oluyor
mikkonunannesi- CatBoy evet bende kullandığımda erken den adet oldum yani 1 ay içinde 2 sefer adet olmuş oldum 😑
CatBoy Adarenn normalde hep gecikmeli olurdum böyle olunca kafamda soru işaretleri oluştu ilaca bağladım bende. Teşekkür ederim
limonlukarpuzzz CatBoy benim adetlerim düzenlidir 10 gün gecikme yapmisti ictigim ay ondan sonraki ay normle döndüm olmam gereken zamanda oldum
Umitemre CatBoy merhaba çok olmuş yazalı ama ertesi gün hapı sonrası ne zaman düzene girdiniz bende 15 gün arayla 2 kere oldum 1 ayda ya
zeynepalp Ben adetim bittikten 2 gün sonra bu hapı kullandım. Kullandıktan 5 gün sonra da tekrar adet oldum. Hormonlar altüst oldu
Arc1993 zeynepalp çok olmuş yazalı ama ben de adetim bittikten 2 gün sonra kullandım. 5 gün oldu ama kanamam var şu an az az. Sizin adet olur gibi mi oldu? uzun ve fazla bir kanama mı? Lekelenme şeklinde mi?
CatBoy Umitemre Adetlerim düzene girmedi malesef pko ve prolaktin yüksekliğim var bunlardan kaynaklı düzensiz oluyorum.
CatBoy Umitemre evet, pko ve prolaktin yüksekliği kaynaklı geç oluyorum. Bazen hiç olmuyorum söktürücü kullanarak oluyorum. Doğum kontrol hapı başlayarak düzene sokalim dedi doktorum bir ay sonra kontrole giderek başlayacağım