Yasemin89- minigim16 tabi tabi çekim kuvveti ilk kullandığım gibi oldu. Bende 2 tane yedek vardı sizde de olması gerekir 🤔 Aynen sıcak suyla değil de ılık suyla temizlemek gerekiyor.
minigim16 Yasemin89- Sevindim canim. Ben de o beyaz parcadan tekrar aliyim en iyisi. E bebekte satiliyo mudur acaba?
minigim16 Cansu2892 Yok zaten hep emziriyorum canım. Sagmanın gerektigi durumlarda kullanmak icin almstim makinayi. Ama hic adam akilli kullanamadim cekmedigi için. Bu sefer caním da skıldı. Yarım sàat tutup da 30 ml zor cekince.. Suan dha 20 günluk anneyim. Insallah dediginiz gibi 40 îm cıknca artar.. O beyaz parcadan tekrar aliyim en iyisi. E bebekte var midir ki?
Huseyinin_Annesi minigim16 minigim16 aynı sorun bende de var emzirdikten sonra sağıyorum 30 cc çıkıyo.normal mi bilemedim ya .of sütüm artmıyo azalıyo sanki 🥺🥺
zeynan minigim16 Lansinoh affinity kullanırken model yükselteyim diye yenisinden almıştım. Sağım süremi iki katına çıkardığım halde sütüm yarıdan fazla kesilmişti. Şikayetimi olduğu gibi yazıp firmaya makineyi gönderdim ve paramı iade ettiler. Sanırım makinelerinde problem var. Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum çok önemli bir konu olduğu için. Arkadaşım aynı makineyi kullanıyordu sütten kesildiğini düşünmüştü (makine sağmadığı için sütü bitti zamanla) meğer sıkıntı makinedeymiş ben alıp da sütüm yarı yarıya kesilince anladık ama onun için çok geçti malesef. Benim aldığım çift sağımlıydı. Size şöyle söyleyim firmanın makineyi alması incelemesi ve paramı iade etmesi 15 gün içerisinde gerçekleşti. Kendilerini aradığımda sağım hatası diyecek oldular 6 aydır eski tip makinelerini kullandığımı duyunca bazı makinelerde sıkıntı çıkabildiğini söylediler.
zeynan minigim16 İsterseniz letgodan eski tip lansinoh alıp deneyin (sıfırlarını piyasadan kaldırmışlar çok aradık maalesef yok) temiz makine çok var.
Agah65 Ruveydam biberon kullanmayın bir zaman sonra bebeğiniz memenizi reddeder, şırınga 💉 yardımıyla verin sütünüzü ama asla biberon kullanmayın
Pelo_00 minigim16 makinenin beyaz yerinde esneme ya da yırtılma olduysa iyi çekmiyor olabilir 2 yedek vardı o aparattan. Bir de hangi vakkum başlığını kullandığınıza dikkat edin ben ilk büyük olanını kullandım iyi çekmedi küçüğünü kullandığımda çekmeye başladı. Daha önce başka marka bi göğüs pompası kullanıyordum canımı çok yaktığı için lansinohu aldım ikisinden de hemen hemen aynı miktarda süt çıkıyor.
Agah65 Ben de lansinohun ikilisini kullanıyorum, 4 aydır sağıyorum , açıkçası memnunum , manueli daha mi iyi onu bilmiyorum ama ben doğumdan beri bu makinayı kullanıyorum üstelik buzluğumu da sütle doldurdum
eminee-yamac22 minigim16 kesinlikle tavsiye etmiyorum imkanın varsa değiştir canım benim sütum bu makina yüzünden gitti olan sütümü düzgün çıkaramadığı için 1 haftada sütum tamamen kesildi ilk başlarda çok iyiydi birsuru stok yapmıştım bu makinayla 2 ayda makinanin gücü gitti
Agah65 Ama alırken bana da beyaz aparatın önemli olduğu aşırı sıcak suyla yıkamamam gerektiğini söylemişti civildeki satış elemanı,bir ara da onu takmayı unutmuşum yıkadıktan sonra baktım hiç çekmiyordu sonradan farketmiştim beyaz şeyi takmadığımı bir de ben sağarken göğüslerime sıkı sıkı kavratıyorum ellerimle
Omerinannesi342 minigim16 aynı sorunu bende yaşadım hatta şikayet edecektim müşteri hizmetlerindeki kadın bana o beyaz valfi değiştirmemi söyledi kutunun içinde yedeği var onun o beyaz şeyi temizlerken çok dikkat et canım ince yeri çok hassas
Pamirin_Annesi minigim16 sağım şekli değiştirme var ve ayar yükseltme süt gelmemeye başlayınca onlarda değişiklikler yapın… ben de lansinoh kullanıyorum ve çok memnunum ama mochi manuel pompayı tavsiye ederim… bebeğinizi emzirirken ya da elektrikli ile sağarken o kendi başına süt sağımı yapıyor :) unutmayın ki pompalar tam anlamı ile bebğiniz kadar güçlü çekim yapamaz o yüzden sağımlar daha uzun sürer ve başlığı göğsünüze iyi yerleştirdiğinizden emin olun bazen dalgınlıkla iyi yerleştiremiyoruz
minigim16 Pamirin_Annesi Bende suan mochi alsam mi diye dusunuyorum cnm. Sen onu kullandin mi? O işimi görur mu alsam? Yoksa yine bi elektrikli almak daha mi iyi olur?
Pamirin_Annesi minigim16 mochi hayat kurtarıcı ben bebeğim baş aylıkken aldım önce almadığıma pişman oldum. Bebeğim üç aylıkken çalışmaya başladığım için iş yerinde sağımlar çok uzun olması sıkıntı… mohci hızlandırdı birinde elektrikli birinde mochi :) arkadaşıma doğum öncesi hediye aldım o da yeni başladı işe o da çok memnun… ki onda üç tane pompa vardı ne gerek var dedi anlatmak yetersiz dene dedim ve onunda yanından ayırmadığı bir aparat haline geldi.. sütü arttırıyor ve boşa akan sütü engelliyor.. emzirme öncesi sağım yaparsan bebeğin göğsü full bitiriyor vs vs :) al bence :) ben çok memnunum 😊
Agah65 minigim16 bilmiyorum 🤷♀️ canım ama ben hiç kaynar su kullanmadım, ben biraz elektrikli aletlerin şans işi olduğunu da düşünüyorum, bilmiyorum 🤷♀️ başka markaları kullanmadım o yüzden kıyas yapma şansım yok ama en başından beri lansinoh ikili kullanıyorum memnunum da genel olarak
Agah65 minigim16 evet dikkat ediyorum en başından beri,soğuk suyla yıkıyorum normal bulaşık süngeri ve deterjanıyla