Margaritta ya bu ne ssçms tavsiye kurban olayım. Herşeyi internete sorar haldeyiz zaten bari bi araştırsaydınız en kötü. Denen herşeyi deneme tahtası gibi bebeğe nasıl yaparsınız. Okudum ve korkudan elim titredi. Yaptığınızın sonucunun ne olacağını aklınız alıyor mu veya hayal etmediniz mi. Genzine kaçsa nefes borusuna gitse ne yapacaktınız. Dil bilmiyorum diyorsunuz. Help diyene kadar Allah korusun gerisini düşünmek istemiyorum hiç bişey yoksa bile en basiti azıcık bi tuzlu su yapıp şırıngayla burnuna verseniz hapşurup atar zaten. Lütfen her denileni analiz edin yapmadan önce. Bu aklı kim verdi akılsızlık gerçekten. İnşallah bişey olmaz. Günlük burun bakımını yapın. Tek nefes aldıkları minnacık burunları. Ben hergün kulak çöpüyle azıcık kir bile olsa kurumadan alıyorum. Banyoda da zaten burnu yumuşuyor kendi burnumuzu nasıl temizliyosak burun kanatlarını sıkıyorum kendisi hapşırıp çıkarıyor zaten. 2 3 güne de serum fizyolojik ile genel bi geniz temizliği yapıyorum. Haberdar edin lütfen merak ediyorum çok geçmiş olsun