Margaritta Kızlar yenidoğan bebeğim hasta oldu, hırıltılı ses çıkarıyor, arada öksürüyor, gözlerinin etrafı kızardı ve inliyor onu öyle görmeye dayanamıyor napabilirim var mı önerisi olan ?
antropologanne Margaritta Kac gunluk bebeginiz ? Hiriltili ise burnu tikanmis olabilirmi ? Inleme dedigini nefes alisverisindeki duzensizlik ara ara hizli hizli alip vermesimi ?
Duha2019 Margaritta canım önce çok geçmiş olsun benim bebeğimde öğle idi uyurken bebekte inleme varsa hemen götür oksijensis kalıyor olabilir bana öğle demişlerdi hemen bir çocuk doktoruna götür
Tugceeeee12345 Margaritta öksürük varsa kesin gidin hele Yenidoğan’da enfeksiyon çok önemli eşin doktor galiba boş boş konuşmasın da babalık görevini yapsın hastaneye götürsün nefret ediyorum böyle konuşanlardan
Margaritta gulsenEyihos eşime söylüyorum anlamıyor zırt pırt çocuğu hastaneye götürmek istiyorsun diyor
Mom090 Margaritta öyle bir şey olur mu yaa bronşiolit olur ciğerlerine iner yenidoğan hasta ise hemen hastaneye götürülmeli 😳
Margaritta antropologanne 24 günlük burnuna süt damlattım tavsiye üzerine napacağımı bilemedim burnu tıkalı gibi, sürekli bi inleme hali var ağrısı olur ya insanın inler o şekilde bir ağlıyor sürekli
Margaritta Duha2019 sağolun eşimi ikna edip götüreceğim inşaallah, yurt dışında tek başımayız dil bilmiyorum bilsem çıkıp götürücem çok üzgünüm
Margaritta Tugceeeee12345 sürekli abarttığımı düşünüyor bense korkuyorum. Kimsem yok tecrübem yok küçücük bir bebeğe bakmaya çalışıyorum
Alyaaas Margaritta hemen doktora götürmeniz lazım kaç günlük ya nasıl bekliyor babası hala Allah’ım bu devirde
Meymis Margaritta canım zaten nefes aldıkları minnacık bi burun deliği. Burnu tıkandıysa muhakkak açmalısın. Serum fizyolojik ile açıp otri bebe kullanabilirsin. Allah korusun ani bebek ölümleri bu zamanlarda yaşanıyor. Senin yerinde olsam hastaneye götürürüm. Babası da bi tuhaf. Valla kavga çıkarırım bana götürmeyelim derse. Üşüttün mü bronşit olmuş olabilir hırıltı olması için çok küçük.
Margaritta Meymis dün gece başladı öksürüğü bugün öksürük azaldı hırıltısı var. En kötü yarın zorla götürteceğim dil bilsem kendim çıkıp götüreceğim de işte… Dün biraz sıcak diye kısa kollu şeyler giydirmiştim kendime çok kızıyorum..
_linamm Margaritta canım bizimde bebeğimiz bütün 1 aylık oldu akciğerine süt kaçmış Çarşamba günü yenidoğan yoğun bakıma yatış yaptık maalesef ve bizde de öksürük ve hırıltı vardı bronşit olmuş süt yüzünden o yüzden ihmal etme bence
Derensmom Margaritta Sakın bir daha öyle bir şey yapmayın lütfen. Serum fizyoloji ile burnunu açın. Ciğerleri serum fizyolojiyi tolere edebiliyor ama burundan damlattığınız anne sütü ciğerlerine kaçarsa sonuç daha kötü olabilir.
Meymis Margaritta ya bu ne ssçms tavsiye kurban olayım. Herşeyi internete sorar haldeyiz zaten bari bi araştırsaydınız en kötü. Denen herşeyi deneme tahtası gibi bebeğe nasıl yaparsınız. Okudum ve korkudan elim titredi. Yaptığınızın sonucunun ne olacağını aklınız alıyor mu veya hayal etmediniz mi. Genzine kaçsa nefes borusuna gitse ne yapacaktınız. Dil bilmiyorum diyorsunuz. Help diyene kadar Allah korusun gerisini düşünmek istemiyorum hiç bişey yoksa bile en basiti azıcık bi tuzlu su yapıp şırıngayla burnuna verseniz hapşurup atar zaten. Lütfen her denileni analiz edin yapmadan önce. Bu aklı kim verdi akılsızlık gerçekten. İnşallah bişey olmaz. Günlük burun bakımını yapın. Tek nefes aldıkları minnacık burunları. Ben hergün kulak çöpüyle azıcık kir bile olsa kurumadan alıyorum. Banyoda da zaten burnu yumuşuyor kendi burnumuzu nasıl temizliyosak burun kanatlarını sıkıyorum kendisi hapşırıp çıkarıyor zaten. 2 3 güne de serum fizyolojik ile genel bi geniz temizliği yapıyorum. Haberdar edin lütfen merak ediyorum çok geçmiş olsun
Tugceeeee12345 Margaritta evet canım benim sen çok haklısın kavga çıkar ve hemen gidin Allah evladına şifa versin inşallah