Sinifcianne Bebeğinizi banyo yaptırmadan önce doyurup oyle yukamak gerekıyormuş ac yıkayıp sonrasında emzirince memelerinden süt akarmış cocugun böyle bir şey var mı gercekten cevrenızde duydunhz mu hiç?
Baynimir Sinifcianne dogru degildir muhtemelen. Ben genelde ac yikarim cunku fazla evirip cevirince kusuyor o yuzde sonrasinda doyuruyorum.
YK_ Sinifcianne ben özellikle hep aç yıkıyorum tokken kusuyo millet işsizlikten boş oturmaktan ne uyduracağını şaşırmış bence 🤣
btlbtl Sinifcianne daha neler acaba 😱 ben ilk aylar tok yıkadım açken çıldırmış gibi ağlardı düzene girince acıkmaya yakın yıkıyorum giydirip doyurduktan sonra mışıl mışıl uyuyor 🤗
Sinifcianne Ben de ac yıkamaktan yanayım mantıklısı o ama kayınvalidem öyle olmaz ben 2 cocuk büyüttüm hep tok yıkadık diyor
Hande2424 Sinifcianne ya Cnm hurafe hiç de öyle Bir şey olmadı bn hep banyodan sonra emziririm bu zaman kadar öyle bişe görmedim inanma cnm
GmzSnn Herkes aç yıkıyo sanırım eh boğazı büyük bebem oLduğundan banyodan önce doyuruyorum banyodan sonra keyif adınada bişiler yiyo 🤦🏻♀️ Ama öyle süt müt oLayı uydurma
NurR GmzSnn bende tok yıkıyorum çünkü açken asla durmuyor banyo zehir oluyo bize ama aç yıkamak daha mantıklı tabi 🤦🏻♀️
KuzeyinAnnesii Sinifcianne bizde suya giren bebek acıkır derler O yüzden aç yıkarım yıkadıkdan sonrada doyururum canım ben
Seydaalp Banyosunu yaptırıp sonra doyurmak sonrasında misler gibi uyuması en güzeli 😊yetişkinler içinde tok duşa girmek iyi değil diye biliyorum ben
NSB Sinifcianne bizimkilerde banyodan sonra emzirirsen ağzı kokarmış ama ben dinlemiyorum emziriyorum banyodan sonra
NurcanDemiray Sinifcianne tabiki aç yıkamak daha mantıklı rahatsz olmaması için ama ben biraz emzirip öyle yıkıyorum yoksa çok ağlıyor sonda biraz daha emzirirm duruma göre. Bizde de banyodan hemen sonra emzirilirse ağzı kokar derler hiçte inanmam böyle şeylere
Serengk Ya allah aşkına şu hurafeleri bırakın artık bebek sizin neyi nasıl istiyorsanız öyle yapın bir tokken yıkamayı deneyin bir de açken hangisi daha kolay oluyorsa öyle yaparaınız sonrasında