Denizsever34 Arkadaşlar Instagram’dan ya da web sayfası üzerinden kehribar kolye satan güvenilir bir site arıyorum. Oğlum diş çıkarma döneminde kehribar kolyenin faydasını gördünüz mü ? Güvenilir sertifikalı alışveriş yaptığınız siteleri bana önerebilir misiniz?
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Denizsever34 kehribar kolyecim sitesinden aldım gamze sedefoğlu. Sertifikalı geldi 100 TL almıştım
Kuzu_annesi Nako Instagram dan baktım da fiyat yazmıyor siz ne kadara aldınız acaba smdi yazsam cevap ver felan uzun sürer merektan catlarim 😅😅🙊
Kuzu_annesi Nako bilekliği yok mu siz mi tercih etmediniz bizimde almamız lazım artk eli ağzında sürekli çünkü 5 aylık olcak 5 gün sonra
Nako Kuzu_annesi bileklikte var hatta keşke bende bileklik alsaymışım cunki bu sıcakta kolye bebeğin boynunu kızartıyo bence siz bileklik alın
Nazlimiranasaf BhrKrmn salyası durdu.. Ama halen elleri agzında.. Kulaklarını cekiyor ve yemek yememeye devam.. Memede yasıyor benim oglum:(
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Denizsever34 evet gerçek kehribar tuzlu su testi yapıyorsunuz. 4 tane dişimiz var 10 aylıgız
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Yamaniko20 bikaç yemek kasıgı tuzu 1 su bardagı suya atıp karıştırın içinde aldıgımız kehribar atın batmayacak. Sayfayı incelerseniz alanların acık paylaşımını falan yapıyor hanımefendi ordan karar verebilirsiniz
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Denizsever34 benim aldıgım da kampanyadaydı. Siz mesaj atın sorun. Modele göre değişiyor fiyatları. Bebim begendigim model o şekildeyedi. Kehribarkolyecimm instagram adresi ordan incelerssiniz 🦋suan 10 aylık oğlum 5-6 aylıkken almıştım ben
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Denizsever34 hatta İnternet sitesi açtı onun linkini veriyim ordan bakın https://kehribarkolyecim.com/