Emos3444 Kızlar merhaba bebeğim 54 günlük akşam 10 dan sonra uyuyunca sabaha kadar uyanmıyo bir türlü uyandıramıyoruz ne yapmalıyım bi zararı olur mu aç kalıyo yavrum uyurken de emmiyo
pasabeyy Emos3444 en az 2 saatte bir emzirmeniz sart ve zorunlu kan sekeri dusebilir poposunu islak mendil ile silin uyanır
Woody Emos3444 54 günlük bebeğin 2 3 saatte bir emmesine gerek yok. Doktorum sarılık riski bittiğinde 4 saat uyuyabilir demişti ki o zaman 1 aylık bile değildi. Acıkınca kalkar zaten. Demek ki uykuya ihtiyacı var
Mom9 Emos3444 doktor dedi mi sarılık tehlikesi yok diye? İki aylık olmuş uyandırmanıza gerek yok.ben 30 günlük olduktan sonra uyandırmadım. Acıkınca ağlayıp uyanıyor zaten.
Eylembugra Emos3444 topuklarına tırnağını değdiriyomusun canın benim bebeğimde aynıydı sarılık vardı ama çok uykuyu seviyodu doktor topuklarına dokunup uyandırın dedi
Ysfymn Emos3444 benim 31 günlük bebeğim sarılık tan uyanmıyordu bende sütümu sağarak cay kaşığıyla yqvas yavas veriyordum sende dene
Sessizlik20 Uyandırmadan emzırebilirsin veya sagıp verebilirsin . Benımkı de gece uyku duzenı olussun dıye uyandırmadım sagdım veya emzırdım sımdı kendı uyanıyor
Emos3444 Woody bizim doktorumuzda öyle demişti ama herkes 2 saatte bir emzirmen gerekir diyo çok korkutuyorlar beni 😔
demir1717 Emos3444 10-20 günlük yenidoğan bebek değil, 54 günlük neredeyse 2 aylık olmuş 😊 Oyun halısına koysa oyuncaklar agu bugu yapar. Artık acıkınca uyanır bu dönemde
Woody Emos3444 siz doktorunuzu dinleyin. Ben hep bana yapılsa hoşuma gider mi diye yaklaşıyorum bebeğime. Mesela beni uykumun ortasında uyandırmaya çalışıp yemek soksalar zorla ağzıma hoşuma gitmez. Doktor da onayladığı için kaldırmıyorum hiç.
_Zeynep_bebek Emos3444 kan degeri düşebilir canım beslenmeai şart kilo alımıda düşer sarılık da olabilir
Sunasenel _Zeynep_bebek İki aylık olmuş bebek kan şekeri düşmez artık zorunluluğu yok doktorlarda aynısını söylüyor
Mduygum 2 aylik olmus nerdeyse acikinca uyanir o 2 saatte bir uyandirma geceleri sende saat kur gece de bir kere besle yeter
supermom11 Emos3444 doktorum uyandırma demişti 2 aylık olmuş nerdeyse bebeğiniz 6-7 saat uyuyabilir. Benim kızım uyuyordu ve sorun olmadı
Sunasenel Emos3444 1 ayımızı geçtikten sonra uyandırmadım hiç kendisi açıldığında uyandı bırakın uyusun uyku düzenini bozmayın sarılık gibi bir sıkıntınız yoksa eğer doktorumuz uyandırmamazı söyledi en güzel uyku gece uykusu bebekler için önemli
_Zeynep_bebek Sunasenel canım ben bebek yogun bakımda gördüm bebek 4 -5 aylık kan degerleri düşmüş ondan dedim annesi emziriyormuş sadece sütde geliyor sanmış başka birşey vermemiş benek mos mordu