Kbrbydk Dual nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama mümkünse zeytinlik sahibi olanlardan alın. Köylüler den filan.hem asit oranlarini bilirsiniz daha iyi olur.
nilay35 Dual cnm ben manisa akhisarliyim bn izmirde otiruyorum ama dogal zeytin yagi kuzenim satıyor tavsiye ederm
nilay35 Dual cnm cok dikkat et benden alip almaman onemli deil ama cok hile yapanlar var normal 4 lt çiçek yaginn icine 1 lt dokup 1 hafta beklettikten snra has zeytinyagi die satan cok kisi var dikkat et cnm
Kbrbydk Dual anladım 😒 ya eşimin ailesi ve köydeki tanidiklarimiz satıyor aslında. İzmir’deyim organik zeytinyağı yiyoruz ama şuan İstanbul’a geldim yardimci olmak isterdim yoksa
nalanzkaplan Dual instagram da @aromalizeytinyagi sayfasına bakabilirsiniz kendi ürünleri tamamen doğal 🥰 hayalperestbirealist Dual
nalanzkaplan Kbrbydk instagram da @aromalizeytinyagi sayfasına bakabilirsiniz kendi ürünleri tamamen doğal 🥰
Woody Dual benim bir arkadaşım organik meyve vs satıyor.zeytinyagı da var sanırım. Biz ondan aluyoruz çünkü. Kargo ile gönderim yapıyor isterseniz. Kızıma içiriyorum ben de bazen 1 2 kaşık
hayalperestbirealist Dual instagramda özemle yaşam sayfasını takip ediyorum ve kızım için yağı ordan alıyorum. Erken hasat 0.2 asit oranı. Çok güzel tavsiye ederm
Celestial Dual organik olmasının yanında asiditesi de önemli. Ben oğlum için mavras marka taş baskı soğuk sıkım zeytinyağı kullanıyorum. Macrocenterdan alıyorum.
nilay35 Celestial cnm kapalida tabiki alinabilir ama oynanmis oluyor biraz onlarda mesela bn ve ailem zeytinyagsiz asla yapamayiz asit orani hem düşük hemde aci tadi yok biz kendimiz zeytinci oldugumuz icin anliyoruz yaglardan