aysenurkerem Seymayusuf Allah yardımcımız olsun inşallah , bebeğin daha küçükmüş yanlış anlamazsan emzirmiyor musun ne dedi doktorlar
aysenurkerem Seymayusuf emziriyprum diye ilaç vermediler , eğer olurda kötüleşirsem doktora gitmemi istediler. Oğluma kendim bakıyorum
Seymayusuf aysenurkerem bebegin nasil peki insan onlardan korkiyor yoksa biz kolayca atlatiriz en zor 3gunms zaten
meryembetul aysenurkerem Rabbım ewladiniza bagslasin inşallah sizi… Bu hastaliktan ya sagi isminin yuzu suyu hurmetine rabbim sifanizi verip ewladiniza bagslasin inşallah sizi
Deletedmom50 aysenurkerem inşallah hiç olmaz merak etme bebeklere birşey yapmıyor burda çok örnekte var ve Dr da geçen eşime demis
Matmazell_ aysenurkerem yaa bi sürü insan kapmıştır 😪😔 çok geçmiş olsun inşallah bebeğinize geçmez ben hala çok dikkat ediyorum eşimle sürekli tartışıyoruz bu konuda herkes hayatına devam ediyo bi sen böyle yapıyosun diye psikolojimde bozuldu herşeye pimpirikleniyorum 😪 Allahım şifa versin bian önce inşallahh
Berrinsoyagazi14 Öncelikle çok geçmiş olsun benimde oğlum olmasa bukadar asla korkmam her anne gibi ama oğlum olduğundan ona kim bakar endişesi var birde alakasız olucak ama kan grubunuz nedir 🙏