Poyraznisam Serpil123455 ne alakası var canım benim bebegım 2520 gram dogdu ilk hafta 2050 ye düştü tam 60 günlükken 7150 gramdı ama gunduz uyumaz sürekli emmek ister o zaman bu cocukta doymuyor oylemi ki senın bebegın de 6 kg Bu az bir kg degil ki sen onlara annesı benim ben bilirim doyup doymadını de kapat cenelerini
Serpil123455 Tgcy kolik bebeğim canım ya yeni belli saatlerde hep ağlıyor mesela şöyle diyim öğlen başlayıp gece yarısına kadar sağlayabiliyor bazense akşam başlayıp geceye kadar ağlıyor ne yaparsam yapayım bu kızı durduramiyorum üç ay olacak ama omrum gitti
Tgcy Serpil123455 ahh geçmiş olsun kolay geçsin inşalalh ilk bebeğim kolikti çok iyi bilirim gündüz uykuları omun da yok denecek kadar azdı akşamla arayı biraz kapatıyorduk 4.ayda çoğunlukla geçiyor kolik azı kalmış 😊
Serpil123455 Tgcy inşallah geçer kolik anneleri beni anliyordur umarım çok zor bı durumdayım emzirirken biel zorla emziriyorum 😔 ağlıyorum yani o derce bizimde öyle işte gün için iki saat bile zornuyuyor o bile olmuyor bazen
Serpil123455 Poyraznisam diyorum canım doymadigini anlarım ben onun diyorum çünkü doğdu doğalı böyle bu çocuk yani üç aydır hiç mi doymadı bu çocuk ebeler doktorlar doyuyor kilosu yerinde diyor sadece kolik bı bebek altı ay böyle idare edeceksin diyorlar anlatamıyorum