Gmznzalbrls-1820 biraz süre ver ıslaklık hissetmesi önemli yaptığın doğru biley bacagından akan çişin varlığını bilmesi lazım. Kendinş ve kızını zorlamadan yap. Mesela işin bitti müsaitsin o zaman bırak bezsiz bi kac saat yada yarım saat bezsiz durdur. Wc ihtiyaclarını illa yakalamak istiyosan uyandıkları anda ve yemeklerden sonra yakalarsın. Ama 2,5yıl boyunca beze alıştırıldığı için kirlenmek onu çok rahatsız etmiyordur biraz sabret yürümeyi öğrenmesi gibi düşün. Bezindeki kakayı wc dök bunun yeri burası de sifonu çek bay bay yap. Pis kokuyor de. Ve altını değiştirirken ıslak mendil yerine wc aparatını kullan oraya oturtur orda yıka popoyu wc aparatına alışmaya baslasın.Uykudan uyandığında ayıcıgın çişi gelmiş de ayıcığı götürün wcye. Wc aparatında beklerde sarkılar söyleyin kitaplar okuyun sacınızı tarayın dişinizi fırcalayın orda eglenceli vakitler gecirin rahatlamasını sevmesini sagla. Ayakta çiş yaptı bacagından aktığında alıştırma kilodunda akıyor. Çişşş diye işaretleşin çagrışımlarda bulunmanız wc gittiğinde çiş dediğinde rahatlatıp yapmasını saglar. Ve acık kapı politikasını uygulayıp sen çişini kakanı yaparken seni görsün çişş yapıyorum diye kendinlede işaretleş çişş çişş😃 popoyu yıkadı kuruladım sifonu çektim ellerimi yıkıyırum filan diye anlat aynısını onada yaptır. Hadi poponu yıka de beze yapınca cok pis oluyor heryer batıyor buraya yaparsan kendini daha rahat hissedersinde. Ve kensşnlikle aferin deme. Ödül olarak görmemeli yoksa çişini yapmaz sana kızarsa gider salona yapar. Wc yemek yemek uyumak övgülük durum degildir. Aferin yok. Onun yerine buraya yapmak çok güzel çiş yapmak çok güzel his rahatlattı filan de. Pes etme bir ay sonra bırakırsınız belki iki ay ufak ufak baslayın işaretleşin. Bide kırtasiyeye gidip çıkartma secin her çiş yaptığında yıldız filan yapıştırsın wcye. Kilodunuda o seçsin. Wc aparatınıda o secsin. Sabah giyerkende hangisini giymk istiyosun diye sor begendiği şeyin kirlenmesini istemez. Bnm oğlum 40günlükken basladı 5aylıkken lazımlığa 7ay civarıda wc oturttum her uykudan her yemekten sonra. Şimdi 16aylık bezsiz duruyor çişde yapmıyor wc gider yapar😃 sabret iki ay içinde yapar bence. Kuruluk hissini ver bezi hep temiz kalsın kirlendiğinde hep değiştir.