Solyanim BabyGroot merhaba çocuk doktoruna Özlem Gürcü’ye götürdüm 2 kere oğlumu memnun kaldım onunla devam etmeye düşünüyorum. Kendi muayenesi var . Birde Hüseyin Yalçın var onunda teşhislerinin iyi olduğunu söylüyorlar ama hiç gitmedim .Özel letoon hastanesine karı koca yeni çocuk doktoru geldi götüren arkadaşlarım memnun kalmışlar 😊
BabyGroot Solyanim özlem gürcü nün muayene ücreti ne kadar acaba? Benim kızım alerjik bir bebek selami öndere götürüyorum 2 dir alerji konusunda iyi dediler ama sorularıma hiç bir şekilde cevap alamıyorum bi soru soruyorum tatmin edici bir cevap vermiyo ya da alakasız birşey söylüyo. Letoon da Hüseyin helvacı ya gittim ilk muayenesi iyiydi ikinci gittiğimde pek ilgilenmedi
MinikAsyam Bsra78 kızım için de Türkiye Hastanesine Esra ÇETİNKAYA ya gidiyoruz 2 aydır. İlk muayenede numarasını verdi. Ne zaman yazsam mümkün olan enn Kısa sürede dönüş yapıyor. Bu benim için çok çok önemli bir şey. Muayenede ilgili güzel güzel bakıyor. Sorduğum aklıma takılan her şeye de yanıt veriyor. Aceleye getirmiyor muayeneyi. Tavsiye ederim.
Sevgilimmm MinikAsyam kaç dk muayene ediyor. Daha önce size yazdım mi hatırlamiyorum. Esra hanım a giden birkaç kişiye yazmıştım 🙈 biz de doğduğundan beri ona gidiyoruz. Bebeğim 5. Ayını bitirmek üzere. Dönüş yapması çok güzel bişey. Hemen cevap veriyor. Muayenede de ilgileniyor ama sanki biraz kısa sürüyor gibime geliyor benim. Ya da rutin muayene öyle galiba bilemedim. 😏
Ozge23 Ozme5757 bende sırf didem hanım için orada doğum yaptım. Sezeryanla doğum yaptim inanılmaz rahattım eve gittiğimde hemen ayaklanmistim.
Hanife_zybk09 @Bsra78#55805 aydın kadın doğum kadriye uğurlu kanamalı hamilelik geçirdim çok faydası oldu kanamam durdu çocuğum riskliydi çok şükür sayesinde sağ salim kucağıma aldım
Kbra066 Ankara Sami Ulus Beştepe Ek Kadın Doğum Hastanesi, Çok iyi ebeler ve hemşireler çok iyi. Zaten yaşları küçük olduğu için aşırı ilgililer önerdiğim herkes Allah razı olsun diyerek çıktı geldi, Tavsiye ederim
3334anne Arkadaşlar Ümraniye taraflarında Ataşehir Göztepe vs olur devlet hastanesinde önerebileceğiniz çocuk doktoru var mi. Kuzum Doğduğundan beri Avicenna ya gidiyorum ama artık doktor değiştirmem gerektiğini geçmek bilmeyen isiliklerinden anladım. Lütfen önereceğiniz doktor varsa yazabilir misiniz
Solyanim BabyGroot gecen hafta gittim en son 250 tlydi . Hüseyin Yalçın degildi ya yanlış yazmışım kusura bakma valla karıştırdım 🙈Selami Önder dicektim .Gidenler hep çok memnun kaldıklarını söylüyorlardi benimde aklımda kalmıştı deneseydim diye ama iyiki gitmemişim o zaman sizin dediklerinizden sonra aklımdan sildim artık.Doktorlardan herkesin beklentisi farklı olduğu için kimi memnun kalıyor kimi kalmıyor .Kişiden kişiye değişiyor sanırım.Bebeğiniz kaç aylık ?
ilknurgoksu Bsra78 🎈Dragos Bezmialem hastanesi Beyhan YILDIZBAŞ doğumumu orada yaptım çok ilgili çok hanımefendi işinin ehli bir kadın🙏🏻Tekrar hamile kalsam yine giderim. 100 TL muayene 2500 TL normal doğum ücretleriydi. 🎈Avicenna umut hastanesi Abdülkerim KARAKAŞ çocuk doktorumuz ilgili bilgili ve esprili bir mizacı var. Çok severek gidiyoruz 110 TL sanırım muayene Ücreti
delibirhatun Birkoalaanasi ben ordan memnundum ilgilenen doktor bulmak zor su an ismini hatırlamıyorum ama 2 doktor vardı ilgilenen her şeyini orda yaptım randevu saatim gelince tak diye alan hastane orasıydı diğerlerinde çok beklerdim 🤷♀️ ama doğumu orda yapmadım çünkü çok kötü şeyler duydum doğumla ilgili 🤦🏻♀️
BabyGroot Solyanim aynen dediğiniz gibi çok seven de var ama bizim yıldızımız uyuşmadı sanırım selami beyle. Hüseyin bey iyi bir doktora benziyor ilk gittiğimizde çok güzel ilgilenmiş ama ikinci de belki de kötü bir gün geçiriyordu ondan öyleydi bilemiyorum. 4 aylık kızım ama fethiye de devlet hastanesi hariç bir çok doktora gittik. Sizin kaç aylık?
delibirhatun Bsra78 Kayseri sehir hastanesi doğumumu orda yaptim ebeler işkenceci gibiler ama doktorları iyi hemşireleri çok iyi sadece suriyelilere biraz kötü davranıyorlar üzülmüştüm 🤦🏻♀️ son kontrollerime orda gittim ilk kontrollerime hep Ankara etlik zübeyde hanımda oldum orda da ilgili doktor bulmak zor ama yinede iyi suriyelilerden pek fırsat kalmıyordu tabi 🤷♀️ bide pek bilinmez ama Ankara yenimahalle özel servet ünsal hem ucuz hemde bi nebze iyi
ozdenarda Bsra78 doğumum eskişehir ümit batıkent hastanesi Abdurrahman Akçay hayatımda gördüğüm en ilgili isinin ehli harika bir doktor ❤ muane ücretini hatırlamıyorum kızım 2 yaşında o zaman doğum 3500 tl ydi Kızım içinde aynı hastane Büşra filiz Genç mükemmel bir doktor asla boş yere ilaç boş tedavi yapmayan gece gündüz pazar bile arayan soran her sorduğunuzu saatlerce anlatan doktor bir haftadır hastaneye gidiyoruz hic pes etmedn hem hastane ici hem hastane dışı gece ve bugün dahil sabah 9 dan beri iletişim halindeyiz ❤
Solyanim BabyGroot Devlet hastanesine zaten hic gitmeyin yüzünüze bile bakmıyorlar ben mecbur kaldım 2 aylıkken gitmiştim kilosuna bile ben söyledimde öyle baktı .Fethiyemizde çok doktor seçeneğimiz yok malesef .Benimde oğlum 5 ay 5 günlük.Allah bağışlasın 🤗
bjkesra1903 Eskişehir’de çok popüler bir isim kadın doğum doktoru Tanser Şenses kesinlikle tavsiye etmiyorum öve öve bitiremiyorlardı gittim ve çok pişman oldum çalıştığı Anadolu Hastanesi zaten rezalet bir hastaneydi asla hataya düşüp gitmeyin 🥴
Canancann Sakarya beyhekim hastanesi sevilay bozkurt çok övüyorlardı ama memnun kalmadım. Normal doğuma teşvik ediyor diye gitmiştim ama her fırsatta sezeryana yönlerdirdi bebeğim 3.5 kiloyken bile. Hele ebesinden hiç memnun kalmadım Yanlış ölçüm alıp suyumu erkenden patlattı mecburen sezeryana döndüm. 2600 ödedim
Tgce16 Bsra78 Bursa Esentepe Hastanesi Pınar Kanlıoğlu çocuk doktoru çok çok iyi bir doktor , buradan tavsiye üzerine gittik 8 aydır ilk kez bir doktor bizi dinledi sorularımızı yanıtladı 🙏
Tgce16 Tgce16 Bursa Osmangazi Aritmi Hastanesi Özlem Caylan Canıtez kadın doğum doktoru, çok memnun kaldım ve normal doğuma teşvik eden ilgili bir doktor 😘