Balpamuk Bsra78 tüp bebek doktorum ve doğum doktorum Bursa jinemed murat erdemir 1 numara doktor herkese tavsiye ederim 👍👍👍👍
emel2607 İst Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi Atilla Okur (Kadın Doğum ) çok iyi ve alakadar bir doktor ben çok memnun kaldım ,
zeynusunannesi Bursa Medicana hastanesi kadın doğum volkan aksakallı der susarım Çocuk doktoruda bünyamin teymuroğlu çok memnunum ikisindende ♥️
Arasannesi Bsra78 Kadın doğum için Aslıhan Yazıcıoğlu Ankara çukurambarda neorama iş merkezinde kliniği var. çocuk doktoru da Ankara Üniversitesi Çocuk Hastanesinde Prof.Dr.Emel Cabi Ünal. Bu iki doktoru da şiddetle tavsıye ederım harika ınsanlar. kötü deneyımlerımı de soyleyeyım Çukurambar Özel Koru Hastanesi’n de asla cocuk doktoruna gıtmenizi tavsıye etmem asla ılgılı degıller baştan savma salaş ve bılgısız geldı doktor hıc tatmın edıcı cevaplar alamadım ve umursamaz bır yapısı vardı Ali Bilgili.bıran evvel cıkıp gıtsek modundaydı kafası baska yerde gıbıydı bosu bosuna para döktük o hastaneye testler yuzunden.sonra 2 farklı doktora daha gıtmek zorunda kaldık sonuc alamadıgımız ıcın
Ebruuuuuu İstanbul şafak hastanesi Ayşin Altın kadın doğum doktoru çok iyidir çok ilgilidir. Ümraniye Çakmak Erdem Şuera Oruçlu çocuk doktorumuz o da çok iyi çok ilgilidir. Karşı yakada olmasına rağmen ona gidiyoruz, çok memnunuz.
Mihrana Bsra78 gaziosmanpaşa Küçükköy Avrasya hastanesi doktor atilla okur muayene ücreti 125 lira mükemmel bir doktor samimiyeti içtenliği tavsiye ederim gitmek isteyen olursa
Zeytinnnnnnnnnnnn_19 Azbel bende pendik bölge hastanesinde doğum yaptim tuba tarhan (gündüz)inanılmaz iyi bir dr.insancil herşeyden önce her soruna sıkılmadan bıkmadan güler yüz ile cevap veriyor.Mesajlarina aramalarına dönüyor tavsiye ederim dr.ama şuan kurtköy Ada Tıp hastanesine geçti.Ben normal dogum için gittim ana maalessf sezaryan olmak zorunda kaldım. Anne hemşireleri diyorlar inanılmaz iyiydiler ama bebek için ayni seyi diyemicem bir gözümü açtığımda emzirmeyi anlatıyordu 2.topuk kani almaya geldiginde gördüm dahada ortada yok.
balkabagianasi Bsra78 İSTANBUL AVİCENNA HASTANESİ 💖 KADIN DOĞUM UZMANI: SERÇİN ORDU on numara beş yıldız 💫
Ozge23 Kevser_03 oğlumun sağ gözünde 4.sinir felci vardı gözü yukarı doğru kayıyordu ve bu yüzden çift görmemek için boynunu sola doğru yatırıyordu. Çok doktor gezdik bizi çok korkuttular ama Halil hocayı mutlaka araştırın derim. Oğlum ameliyat oldu haftası gelmeden boynu düzeldi bakış açısı düzeldi çok şükür ki 🤲🏻 sizin ne rahatsızlığı var bebeginizde?
Kevser_03 Ozge23 benim kızımında 2 gözü içe doğru kayıyor doktor kaslar hamilelikten gelişmemiş dedi gözlük verdi gözlüğe yanıt vermesse amaliyat diyo sizin nasıl oldu yani direk ameliyat mı etti yoksa gözlük kapama falan yaptınızmı birde bebeğiniz ne kadarlıktı ameliyat olurken
Meralll Poncilianne ben doğumumu Vitale de Koray duman da yaptım, memnundum. Çocuk Dr u da şu an aynı hastanede Zuhal Kalay a gidiyoruz ama ben de çocuk Dr arayışındayım.. ilgili bir Dr aslında ama ne bileyim çok tatmin etmedi beni
Seyma4607 Poncilianne ben akdeniz şifada kerim emrah yavuz a gittim pzt doğum yaptım çokta memnun kaldım çocuk doktoru olarak bende arayış içindeyim yine akdeniz şifada İlknur hanımı tavsiye ettiler gidip görecez bakalım
Tunaaral İstanbul/ Tuzla’da önerebileceğiniz bir çocuk doktoru var mı? Bebeğim 8 aylık bi sürü doktor değiştirdik kimseden memnun kalmadık 😕
[silindi] Emosksf Merhaba numarasını veriyormu özelden herhangi birşey olduğunda ulaşabiliyormuyuz. Oğlum 1 yaşında doğum yaptığım hastanede çok iyi bir çocuk doktorumuz vardı bir yıldır ona gidiyoduk ama hastaneden ayrılmış. Doktorumuz gittiğinden beri iki doktor değiştirdik biri asla whatsap mesajlarına cevap vermiyor oğlum isilik oldu kaşıntıdan durmuyodu önerebilceği krem istedim hastaneye gitmek istemedim gördüğü halde cevap vermedi. Diğer doktorda çok yaşlı bir amca ve çok ağır muayenesi çok uzun sürüyor ve oğlum ağlamaktan patlıyor. En basidi boyunu ölçerken görmekde zorluk çekdiği için defalarca ölçüp emin olmak istiyor. Şuanda doktor arayışındayım. Gerçekden düzgün bir doktor.
BuketBudak Medical Park Göztepe Epidural Sezaryen oldum, Doç.Dr. Cihan Çetin inanılmaz derecede memnunum. Emsey Hastanesi Çocuk doktorumuz Murat Seringeç. Oğlum henüz 1 aylık ama doğduğundan beri bütün muayenelerimizi kendisi yaptı çok memnunuz.
fatocan Bsra78 Medicana Kadıköy kadın Doğum Timuçin Timuroğlu kesinlikle Harika bir doktor normal Doğum konusunda ve Doğum sonrasında ebe Zeynep hanım ile çok ilgilendiler Çocuk doktoru aynı hastanede Nadire uyar
ycelikkol Su_damlasi sgkniz var ise 100 tl muayene ücreti, benim özel sağlık sigortam olduğu için daha düşük miktarda muayene ücreti ödemiştim, herhangi bir sosyal guvenceniz yoksa fiyat ne kadar bilmiyorum yanlis yönlendirmek istemem ama fiyat bilgisini aradığınızda son güncel ve dogru halini paylaşıyorlar.
Seda_123 Azbel Benimde doktorum Hale kayırandı normal doğum yaptım ocak ayında ebeler çok ilgilendi saat başı bi hemşire geldi çocuğu kontrol ettiler nasıl emzirmem gerektiğini gösterdiler çiş yaptı mı falan filan diye bir sürü şey anlattılar bana çok memnun kaldım ben 2.ye hamile kalırsam yine aynı doktora gidicem