Metehanmom Bebeğim 22 günlük havalar çok sıcak burda 3 veya 4 günde bir yıkıyoruz bebeğimi annemle kayınvalidem yenidogmus haftada 1 kez yikansa yeter diyor ama yıkandıktan bir gün sonra bile çocuk yapış yapış oluyor sizler kaç günde bir yikiyorsunuz veya kaç günde bir yıkamak en dogrusu
Alinaninannesi Metehanmom en fazla 2 3 yapın canım havalar çok sıcak hem bebek de rahatlar daha iyi olur
Deletedmom277 Metehanmom Gerçekten bu sıcaklarda haftada 2 kere mi yıkıyorsunuz. Sizde haftada 2 kere yıkanın o zaman nasıl bunaldığınızı anlarsınız. daha doğrusu kayınvalidenizle anneniz o kadar uzun sürede yıkansın. yazık günah çocuğa ya. Eziyet resmen kusura bakmayın. Her gün yıkayın haftada 1 kere şampuanlarsınız. ben günde 2 kere yıkıyordum o zamanlar
Sumeyye-buglem Metehanmom kızım subat3 ayında dogdu o zmn haftada bir yikiyodum smdi çok sıcak 5 aylk bi gün durup bi gün yıkıyorum
Minikfarecik Deletedmom277 Yenidoğan bebeği günde iki kere mi yıkıyordun ? 😂 Ben de haftada 32 kez yıkıyorum
Mukaddes34 Metehanmom bacım eğer çok sıcaksa çocuğun da rahatsız oluyorsa günlük ama kısa sürede yıka çok suda kalmasın ben Adana’da doğum yaptım eylül de çok sıcaktı günlük yaptırdım banyo Dr suyun sıcaklığı vücut ısısına denk olsun çok suda bekletme dedi cildi daha taze yara dökmesin dedi gene de sen bilirsin Dr sor olası kurdeşen dökmesi minik kuzu
Nako 5 aylığız hergün yıkıyoruz hatta önce kuvvetini doldurup 10dk suyla oynatiyoz sonra yıkayıp çıkarıyoz bu sıcakta haftada bir yıkanırsa bide isilik pisik olur o zaman görür o kayınvalide 😒 ufakmis bebeğin hergün olmasa bile günaşırı yıkayın bari yazık günah
Hayalm Metehanmom benim kızım ocak ayında dogudu o zaman korkudann hasta olmasın diye sızın gibi yıkıyıduk ama yazın dogudsaydı bir gun yıkar bir gun yıkamazdım simdi kızım 6 aylık her gun yıkıyorum canım
[silindi] 2-3 güne bir.. duruma bağlı, eğer çok terliyor veya nemli ise 2 güne bir. Ama ortalama sıcaklıksa 3 güne bir, sık yıkamakta mutlaka cildini kremlemeyi unutmayın sular kireçli cildi kurur..
Deletedmom318 Metehanmom Benim bebeğim Ekim sonu bebegiydi kısa yakındı yani ona rağmen yaz kız her gün yıkadım. Ki bu sıcakta kendim bile iki gün yıkanmadan durunca yapış yapış oluyorum. Her gün yıkayın bence
06-ikra-06 Metehanmom ben kışın doğum yaptım bir gün yıkamazsak ikinci gün mutlaka yıkadık 2 günde bir yani şuan hergün sabah yıkıyorum bazen akşam uyumadan önce de yıkıyorum yani günde iki de oluyor 👍
Deletedmom74 Metehanmom hergun yıkanır bebekler hastada 1 ne demek 😱😱 günde 2 kez bile yıkanır. Sizler haftada 1 ya da 2 kez yikaniyorsunuz sanırım
Woody Metehanmom ben her gun yıkıyordum. Hala yıkıyorum gerçi. Rajatlason çocuk. Akşam uykusundan önce yaptırın. Arkasına da masaj. Mis gibi🐣
jap Metehanmom kızım nisan doğumlu. Yeni doğduğunda iki günde bir yıkadık. Haziranda hergün yıkamaya başladım. Şuan 15 aylık nerdeyse günde 2 kere yıkanıyo. Sizde hergün yıkayabilirsiniz. Hergün şampuanlamazsın suya sokup çıkarırsın yazık çok sıcak havalar nasıl rahat etsin çocuk yıkanmadan
Prensescik Metehanmom 1 gün arayla yıkıyorum bu sıcaklarda sen nasıl terleyip bunalıyosan oda aynı şekilde cocuğunu yıka sık sık daha iyi büyür rahat uyur yavrucak
delibirhatun Metehanmom her gün yıkıyorum yaz geldiginden beri yorgunsam 2 güne bir bide şimdi 3 gündür hastayım yazık oda kaldı 1 hafta aşırı uzun bir süre yeni doğan sudan çıktı ve suya ihtiyacı var 2 güne bir yıkayın hem boyu uzar iyi uyur
Burcu35 Metehanmom Hergün üzerinden bi ılık su dökseniz bile rahatlar çok sıcak hava haftada 2 kere çok çok az
Neib Metehanmom bence hergün yıkanmalı bu kadar sıcak havada yazık pişer çocuk benimki kış bebeğiydi haftada 2 yıkıyordum sen dinleme onları canım yıkadıkça daha çok rahatlar bebeğin