ElifDemir Kizlar merhaba 22 gunluk bebeğim var emzik tutuyor iki kez denedim ama meme reddi yapar diye veremiyorum surekli gogsumde uykuya dalip memeyi birakinca besigine koyuyorum hemen uyaniyo
Bebeklerm ElifDemir benimde 22 günlük ikizlerim meme hiç tutmuyor aynı sizin gibi göğsümde uyuyorlar yatırdım mı hemen ağlıyorlar çok zorlanıyorum bende bekliyim şurda nasıl alıştırabilrim
bir_pasa_annesi ElifDemir ver cnm benim bebeğim 3 ay 10 günlük doğduğu gün verdim hala emiyor meme reddi de olmadı
Deletedmom896 ElifDemir emzik verin tabi ben yeni doğduğundan beri veriyorum yoksa emzik gibi kullanıyordu sadece uykuya geçişlerde veriyorum şuan bi sıkıntı yok şükür yarım damak emzik alırsan senin meme ile emziği çok güzel ayırabiliyor
Muhammedyusuf ElifDemir ver ver ver ben senin gibi yaptım şimdi memeden ayrılmıyor emzik istemiyor çok üzülüyorum meme de uyuyor ve zorlanıyorum artık hiç iş yapamıyorum tuvalete gidemiyorum yaa o derece emzik emse oyalanır belli uyur ama nerdeeee memeden ayırınca hemen uyanıyor ağlıyor daha 2 aylık
1105_bmb Biz 2 aylık olucaz ve şükür emzik tutuyor ve inanin pişman olmazsnz uykuya dalınca kendi birakiyor zaten korkmayin derim çünkü anne memesi alırken kokuda aliyor sutte geliyor inanin bu ıkisi arasini farkediyorlar
ElifDemir 1105_bmb ne biliyim sadece anne sutuyle besliyorum cok korkuyorum mama vermk zorunda kalirim diye yoksa emzigu gayet iyi tutuyor
1105_bmb ElifDemir sanmıyorum hadi biberon olsa anlarım ama emzik bu boş yani seni neden bıraksın emzik doyurmuyor sonucta hatta çekim gücünü guclendiriyor daha uzun emer daha iyi çeker memeni yeni yeni alışıyorlar sonucta
bir_pasa_annesi ElifDemir yaşamazsın cnm ben yaşamadım inşallah sende yaşamazsın cok rahat oluyor yoksa seni emzik gibi kullanıyor bırakmıyor
Dadam ElifDemir bebeğinizin tok olduğunu düşündüğünüz zaman uyurken verebilirsiniz. 1 haftalıktı verdiğimde şuan 5 aylık sorun yok çok şükür🤲
Atelci Emzik ver tatlım benmde öyleydi meme reddi yaşamadık uyanınca veriyordum geri uyuyordu 6.5sylık olduk şimdi rahat uyuyor hiç emzik kullanmıyoruz
Fasulyem ElifDemir geçiyor canım benimde öyleydi şimdi 2 aylık olacak öyle yapmıyor. Yeni dogdugu için emmesede senin kokunu istiyor. Üstümde giydigim tşörtü serip bazen onun üstüne yatırıyordum ben o zaman da duruyordu istersen sende Bi dene
Saredeniz ElifDemir benim bebeğim alışamadı şimdi çok zorlanıyorum. Memede uyuyor yerine koyunca aranıyor hemen uyanıyor. Kardeşimin bebeği emzikle uyuyor o uyku konusunda çok rahat etti. Bende alıştırmaya çalışıyorum ama öğürüyor.
ElifDemir Saredeniz arada bizimkidr oguruyor ama bir kac saattir emzik verdim ve gercekten rahat ettim 🙈