Mom34 Bir buçuk yaşında kızım aşırı terliyor. Saçını yıkamış gibi. Yüzü vücudu da öyle terli. Gece üstünü örtmüyorum, gündüz de askılı veya tişört tarzı ince giydiriyorum ama yok.hep terliyor. Vücudu üşüyor terden. Bana anormal geldi ne yapacağım.
Mom44 Mom34 ya aynı sorunları yaşıyorum sürekli terli emzirirken ikimizde ıslanıyoruz resmen günde en az 10 kez elini yüzünü yıkarım hergun banyo ama çocuk abir türlü serinlemiyo evimde aşırı sıcak olan bir ev değil doktora gitmek şart gibi
As1ioz Mom34 benm kuzımda 7 aylık aynen ole gunde kaç kere yıkıyorum ust degatroyorum belli degill yaaa hasta olcak dıye aklım cıkıyor
Cimen Mom34 bilgimin kadarıyla başının terlemesi normal demişti doktorumuz vücudun hepsi terliyorsa tahlil vb yapmamız lazım dedi bnce ya doktora götür yada doktorunuz varsa sorun
As1ioz Ummhnsmt zannetmiyorum ya havalar sıcak ve bebeler en cok terleyip mudahale edilmezse hasta oluyolar ondan korkuyorum bende
Mom091 Mom34 benim kızımda 16 aylık. Dediğiniz gibi bir uyanıyor yastık göl olmuş. Hemen üzerini değiştirip havluyla saçlarını kuruluyorum yada hemen banyoya sokup yıkıyorum. Havalar çok sıcak normal bence böyle olması. Bol bol su içirmek lazım🌸
As1ioz Mom091 ev sıcak olmasa terlemiypr kızım ama su 3 gündür su oluyo cunku cok aıcak o yuzden doktorluk izannetmiyorum surekli olsa belki götürürdüm hemen ust degiştrip yıkarsak bse olmaz bence Allahım butun yavruları kprusun
Mom34 Mom091 zaten o kadar susuyor ki garibim sanki çöl sıcağında susamış. Üşümesinler de ya korkuyorum.
Cimen Mom34 aynen bu dönemde hepimiz korkuyoruz hastaneden içini ferah tut canım ALLAH ın izniyle birşey olmaz terleme hariç herşeyi normalse korkma🙏🙏benim kızda 11 aylık geceleri çok terliyor
Mom34 Cimen terden vücudunda isilik cikiyor ya. Onun dışında şimdilik sorun yok sadece terden üşümesinden korkuyorum.
Miniktosbambuyurken Benim oğlumda da aynı durum söz konusu. Demir eksikliginden de kaynaklanabiliyormus.
TalentedMom Mom34 benim bebeğim 4 aylık gün içerisinde çok terliyor gece de dahil sürekli üzerini değiştiriyorum