aybukemom Fatmako canım metrolife gittik ama gittiğimizde mesai saati bitmek üzereydi ucu ucuna yetiştik
aybukemom Mom090 hala yüksek 37.8 lerde seyrediyor 37.5 in altına düşmüyor ilaç da verşyorum son çare fitl vericem
aybukemom Mom090 idrar yolu enfeksiyonu çıktı canım çok yoğun iğneye başlayalım dedi nasıl oldu bu ben altını kakalı bile bırakmadım hiç
Mom090 aybukemom olabiliyor işte maalesef iyi en azından sorunun kaynağı belli oldu ilaçlarla hızlıca iyileşir kuzu 🥰
Fatmako aybukemom geçmiş olsun kız bebekler maalesef enfeksiyonlara daha açık oluyor altı biraz açık kaldıysa evde heryer açık azıcık rüzgar deydiyse olmuştur
Mermaid3133 aybukemom aminn çok teşekkür ederim, bizimki 3 defa tanıştı maalesef ama Allah dermansız dert vermesin evlatlarımıza
aybukemom Mermaid3133 bizimkide enfeksiyonmuş canım ☹️ Ve sebebini buldum hiç aklıma gelmezdi .küvetini su doldurup öyle yıkıyordum ,sabunda bu şekşlde enfeksiyon yapıyormuş
aybukemom Mermaid3133 evet bacak arasına sürememek gerekiyor birde küveti doldurup yıkamamsk lazım o köpükler ordan içerş giriyor