aybukemom Kızlar bebeğim bir haftadır ara ara ateşleyordu ama bugün ciddi bi ateşlenme oluyor öğnkğ düşüp düşüp yükseliyor . Şimdi merak ettiğim calpol verdim soğuk uyguluyorum düşerse kaç saate bir kontrol etmem lazım
aybukemom Mom090 6 aylık kızlae 38 e kadar çıkıyor geçtiği de oluyor doktora götürdüm tahlil aldı yarın sonucu öğrenicez özel olduğu için yarında ordaymış Mom090 MiracAlpinveUmutunAnnesi
MiracAlpinveUmutunAnnesi aybukemom doktorumuz 38 i gecerse diş atesi olmaz demisti canım ama belki soguk algınlığı olabilir boğazlarına baktımı doktorunuz bebeginizin ?
Mom090 aybukemom 6 saatte 1 calpol verebilirsin inatçıysa ateşi 4 saatte 1 calpol diğer 4 saatte ibufen verebilirsin dönüşümlü yani
aybukemom MiracAlpinveUmutunAnnesi baktı heryerine sıkıntı yok canım kan ve idrar aldı inşallah benim cihazım fazla ölçüyoedur da diş ateşidir .iki farklıncihaz aldım temassız ve bu küçüklerden
MiracAlpinveUmutunAnnesi aybukemom insallah canım sen yinede kontrol et sana uykuda tutmaz simdi 😯 ben hep oyle oluyorum cok korkarım ateşten 40 ı görmüştük biz allahım cok zor kimseye yasatmasin 😔 37.2 yi gectigi an calpol veriyorum ben eklem yerlerine soguk uygulama yapıyorum biraz aglıyo ama onun iyiligi icin sonucta sende yapabilirsin 🍀
aybukemom MiracAlpinveUmutunAnnesi karnına bile ıslak bez koydum sesi çıkmıyor kuzumun ıh yapıo sadece demekki kafasını kaldıramıyor ateşten
MiracAlpinveUmutunAnnesi aybukemom gecmis olsun calpol verdikten sonra ateş düşmezse 4 saat sonra fitil de verebilirsiniz normalde 6 saat olması gerekiyo doktorumuz dusmezse verebilirsin 4 saat sonra demisti
Mom090 aybukemom uyuyacaksan saat kur ara ara hep bak Allah korusun ani yükselir fln birde ateş özellikle geceleri yükselir
aybukemom MiracAlpinveUmutunAnnesi sağol canım düşüyor düşmesine de 3 saatten sonra geri yükseliyor şuan düşürdüm
Mom090 aybukemom yani biraz tetikte ol tabii 👍🏼 Çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey çıkmaz gerçi idrar yolu enfeksiyonu vs çıkarsada ilaçla çözersiniz Allah dermansız dert vermesin 🙏🏼
MiracAlpinveUmutunAnnesi Seydameva ay cok cok kötü oluyo 😔 Ateşten ödüm kopar en ufak atesi olsun veriyorum hemen yukseliyo cunku nasıl oluyo bende anlamıyorum simdi uykusunda konuştu benimki sesi kalın cıktı hasta olcak gibi Allahım 😯
Seydameva MiracAlpinveUmutunAnnesi ay töbe de töbe de Allah korusun ben de senim gibiyim mevaya bir şey oldu mu kafayı yiyorum Allah sağlıkla imtihan etmesin her şey halloluyor 🤲🏻