Zeyno111 Yagmurliva Bizde dudak kenarlarında kızarıklık yaptı içeriği alerji yaptığını düşünüyorum çeşitli gıdalara alerjisi var oğlumun o yüzdem bestirona geçtik başka bir sıkıntısı olmamıştı.
Sinemmacartay Zeyno111 benim de Kızımın galiba süt alerjisi var henüz doktora gidemedik ama ilk vermemde yanakları kızardı bende mi bestiron kullansam siz de herhangi bir yan etki yapmadı dimi içeriği nasıl ?
Sinemmacartay Yagmurliva bebeğin kilosuna göre Damla’yı veriyorsun diye biliyorum mesela 6 kilo ise 6 damla bende başlamıştım ama devam edemeyeceğim içeriğinde süt var ilk vermemde kızımın yanakları hemen kapardı içeriğinde süt olduğunu bilmiyordum 🤷♀️
-erCansu- Yagmurliva canım kullandım bitek onu iciyodu tadı güzel diye ama hiç etki yapmamıştı doktor ferrum verdi yine onla yükselmişti değerleri 🙄
Zeyno111 Sinemmacartay Süt yok alerji olarak ama bir şey yaptı bebeğime ne zaman versem oldu direk kestim bestirona bugün geçtim bir kızarıklık olmadı içerik olarak zaten en temiziymiş alerjik bebeklere öneriliyor
Birminnosannesi Yagmurliva Ben iki ayrı doktora sordum ikisi de kilosuna göre dedi. Yani 8 kilo 8 damla gibi.
Seyma-55 Yagmurliva ben kullaniyordum bi sorun yasamadım cnm ama tahlillerde kanı düşük cikti doktorumuz degstrdi o yuzden .Tabi her çocuk bir olmaz içeriğinde 4 10 yaş yazıyor ama dikkate alma birde kilosuna göre kullanıyorduk 8 kiloysa 8 damla
Yegdnmz Bizde kabızlık yaptı, bi de dilinde kırmızı leke oluyo ilaçtan ötürü ama yaklaşık bir haftadır kullanmamama rağmen geçmedi henüz o leke. Kızım da sevmedi tadını. Kısacası sevmedik biz değiştirdik
Omerim6565 Benim oğlumun çene altında kızarık sivilce gibi birşey var acaba alerji mi yapiyo bilemedim ki kullanmiyayim mi diyosun cnm