demir1717 Yagmurliva Benim oğluma kabızlık yapmıştı.Şeker de var bi miktar. O yüzden bestirona geçmiştik.
MihraKus 3 ay olacak kullanıyoruz demir ve kan gibi kokmayan nadir damlalardan bence hiç birşekilde kabırlık falan da yapmadı memnunum ben
Merve 7 aydır kullanıyoruz.hiç bir sorun yaşamadım.hatta kan tahlili yaptırdık değerleri çok güzel çıktı gecen hafta
TalentedMom Yagmurliva ben kullandım oğlum alerji oldu içerisinde inek sütü proteini vardı doktorumuz değiştirdi fermix verdi sorun yaşamadık
Yagmurliva TalentedMom ay saol canm eczacı zaten 3 yada 5 yazmış bnde 3 damlattm ilkini yarın 5 yaparım onzaman
Sinemmacartay Yagmurliva bebeğin kilosuna göre Damla’yı veriyorsun diye biliyorum mesela 6 kilo ise 6 damla bende başlamıştım ama devam edemeyeceğim içeriğinde süt var ilk vermemde kızımın yanakları hemen kapardı içeriğinde süt olduğunu bilmiyordum 🤷♀️
Birminnosannesi Yagmurliva Ben iki ayrı doktora sordum ikisi de kilosuna göre dedi. Yani 8 kilo 8 damla gibi.
Omerim6565 Kan damlası 2 aydır kullanıyorum 9 damla salık ocaginda doktorumuz verdi pasama 9 damla iyi bence doktor tavsiyesi
Yagmurliva Omerim6565 sağlık ocagının verdğini önermiyolar canm banada verdi vegaferon ben hiç kullanmadım