FrenchPress Doğum parası ödeme aşamasında dediğinde tanımlı hesaba mı yatıyor yoksa bankadan veya PTT den çekmemiz mi gerekiyor?
Merveeenurr FrenchPress önce gerekli yerlere başvurunu yapıyorsun. Snra ptt ye gidip kimliğinle elden alıyorsun
Secill FrenchPress e-devletten kontrol edin. Eğer bankada yazıyorsa kimliğinizle PTT ye gidip alabilirsiniz.
Synmannesi FrenchPress ben ilk çocuk doğum yaptım ev hanımıyım bende alabilir miyim ve nerden başvuru yapıyoruz ki
Eses20 FrenchPress banka hesabı tanımladıysanız bankaya yatar, değilse ptt ye yatar. E devlette yazıyo zaten nereye yattığı
gmzekrsu FrenchPress Hesaba yatmiyomus canim oyle demişlerdi basvuru yaptıktan 2 ay sonra yatiyor o para
Merveeenurr FrenchPress yok. En yakın ptt şubesine gidiyorsun. Kimliğini gösterip para alacağını söylüyorsun. Elden paranı veriyorlar. Ben öyle yaptım. Başka çözümü var mı bilmiyorum inan
Secill FrenchPress tanımlı banka hesabı olsa bile PTT den alınıyor diye biliyorum. 170i arayıp sorabilirsin 😉
FrenchPress Deletedmom305 sosyal hizmetlere başvuru yaptım aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı
Brna-34 gmzekrsu benimde ödeme aşamasında yazıyor 2 ay oldu dogum yapalı hala yatmadi süt parası 202 tl olan yattı ama 300 tl olan yatmadı
FrenchPress Synmannesi bu parayı sigortalı sigortasız herkes alabilir süt parasını eşiniz ya da siz sigortalıysanız alabiliyorsunuz aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı sosyal hizmetler müdürlüğü bürosundan başvuruyorsunuz
Synmannesi FrenchPress kendiliğinden yatıcak bir ay sonda gidin PTT alın demişler eşime hastane başvuru şart mı sen öyle mi yaptın
Selcannn FrenchPress benim esin benim adına dogum parasına başvurdu ve almaya ben gittin 300 tl verdiler süt parasına basvurmamis eşim onu kaç günde aldınız acaba
nilosaydn FrenchPress süt parası dırek esının varsa senın hesabına yatıyo. 202tl. hastaned başvuruyo zaten senın adına.. dogum parası da 300 tl sosyal yardımlasma ya gıdıp dılcekce verceksın
Mervemerveesk Sareaykilic alo 144 ü arayıp sorun ptt ye gitmeden para yatıp yatmadığını. Yoksa boşu boşuna gidip dönersiniz
MarlaSinger Sareaykilic mail geliyor mail gelmeden yatmıyor galiba. Bende gittim aynı dediğiniz gibi. Sonra mail geldi. Ama benim doğum param 8 ay yatmadığı İçin cimere şikayet ettim 1 ay sonra yattı