Gzd3264 Bayanlar 16 nisanda doğum yaptım hazıranda yatar dediler hala ödeme aşamasında gözüküyor e devlette yatmışmıdır sizce ?
guney_ve_sarpin_annesi Gzd3264 6 mayıs da doğum yaptım. Doğum parasını Ptt ye gidip sordum kimlik ile. Yattığını söylediler imzalayıp aldım . Kaymakamlık , nufus mudurlugu kimliği çıkarttıktan sonra süt parasını veriyor.
Svdasya Gzd3264 ödeme aşamasında demek sanırım yatmış demek çünkü burdada bi çok kez şahit oldum herkes o şekil görüp almıştı bende dahil 🤗
mom0989 Gzd3264 170 i ara canım. Ben doğumdan 20 gün sonra almıştım ilk ödeneği sonra 1 ay daha sonra 2. Ayda aldım.
Gzd3264 Elfida-10 aa bilmiyordum malum sırada çok oluyor sabahları gitmem gerekiyor ondan gidemedim teşekkür ederim 😊
elfbyrk Gzd3264 merhabalar bende 14 şubatta doğum yaptım. Zaten doğumdan 1 ay sonra yaptırıyorlar. Ama sgk yı her gecikmeli ödemede arayın. Bazen onaylamamış oluyorlar. Siz aradığınızda onaylıyolar işleri hızlandrmış olursunuz.
mom0989 Gzd3264 yok ben 3 aldım herkesin Farklı olabile SGK Farklı yattığı için ben 15 bine yakın aldım
-Sunshine- Gzd3264 Canım benimde öyle görünüyordu pttye gidip sordum hesaba yattıgını söylemişlerdi bi pttye sorun isterseniz
Gzd3264 mom0989 nasıl oluyor ya çalışıyormusun sgk aynı yatar herkesin senin öyle alma ihtimalin olamazki
Zaral mom0989 sizin nasıl öyle yattı benim de 10 bin yattı ama çalıştığım kurum bunu geri yatırmamı söyledi bende bilemedim benim mi hakkım onların mi etrafımda böyle olan da olmadı