Ikrazumra19 TazecikAnne22 1 yemek kasigi pirinc unu veya irmik pisiriyorum sinra icine istediginiz meyve burazda pekmez
TazecikAnne22 Ikrazumra19 Pirinç unu bende almıştım ama pek sağlıklı değil diyorlar sadece irmik ve meyveyle olur mu?
Deletedmom99 TazecikAnne22 mesleğim gereği sağlıklı beslenme hayatımın merkezinde ve inanın paketli gıdalar hiç güvenilir değil onun yerine evde kendiniz hazırlayabilirsiniz
TazecikAnne22 MihraKus Fiyatları çok uygun. Bende deneyim diye düşündüm ama bilemedim iyi mi değil mi 😊
MihraKus TazecikAnne22 yani evet uygunda elma muz püresi almıştım sonrs evde yaptım kendim çok püre vermiyorum ben nadirdir yani ama illa katkı maddesi vardır içinde onun için evde yapmak daha iyi
Birkoalaanasi Sırf kavanozları için alıp döküyorum. Çok sağlıklı bulmuyorum. İrmik ya da pirinç ununu ve mevsim meyvelerini yiyebileceği aylara göre pişirip rondodan çekip yedirin daha güzel.
BrcnBlgn TazecikAnne22 Uzun zaman kullandm 4ay kadar faln hergun meyve puresni oyle veriodum cnku hc bi meyveyi yemiodu o pureleri yiodu smdi sukur meyve yio bi kac aydr almiorum
Birkoalaanasi TazecikAnne22 İrmiği su ile pişir. Çorba gibi karıştırarak. Piştikten sonra ben meyveleri pişirmeden biraz ılıyınca robottan çekiyorum. Mis 🦩
TazecikAnne22 Birkoalaanasi Ne kadar irmik ve su canım ölçü yazabilme imkanın var mı 🤗 Birde irmikle meyveleri beraber robottan geçiriyorsun değil mi?
Gizem_27 TazecikAnne22 ben hiç almadım kendim yapıyorum , şu zamandan sonra da almayı düsünmuyorum. Daha saglikli oluyor boyle
Merve43 TazecikAnne22 uzun süre Dışarıda olacağınız zaman kurtarıcı olabiliyor Normalde evde kendiniz şeftali muz armut gibi meyveleri karıştırıp rondoda geçirip verebilirsiniz
Elif2302 TazecikAnne22 çok nadir dışarı çıktığımızda kurtarıcı olarak kullanıyorum.Olabildiğince evde yapmaya çalışıyorum.Benimkiler bebelac ın sütlacına bayılıyor evde yapınca yemiyorlar 😃 irmik haşlayıp içine istediğin meyveyi koy hatta bazen yoğurtta ekliyorum bayıla bayıla yiyorlar