Deletedmom310 Yazlık uyku tulumu olarak ne kullanıyorsunuz kızlar Müslüm uyku tulumları nasıl kullanıp memnun kalan var mı yada serin tutucak bişey kafası çok terliyor
Anana Deletedmom310 Müslin tulumlar penye gibi esnek olmadığı için rahat olmayacağını düşünüyorum açıkçası. Ben kısa kollu ya da kolsuz badilerle yatırıyorum. Üzerini örtmüyorum.
Kusannesi Normal penye tulum giydiriyorum üstünü örtmüyorum. Kafası terliyorsa müslin carsaf serebilirsin altına
Deletedmom310 Anneyimbeeen peki kollu mu aldın kolsuz mu canım bide yapismiyor bol.di mi marka model.paylasabilir misin
Anneyimbeeen Deletedmom310 kolsuz aldım ama tabiki sivrisinek kovucu sürmeyi unutmayin kolsuz alirsaniz🤪
sedaykn Deletedmom310 Çok araştırdım almayı düşündüm. Owlinin 0,3 togluk olanını alacaktım en son ona karar verdim. Ama sonra vazgeçtim o kadar sıcak ki çıtçıtlı body ile yatırıp müslin örtüyorum üzerine
Smrenes Ayy çok sıcak sadece zıbınla yatırıyorum üstüne ne örtsem atıyor..Daha küçükken de sadece müslin örtüyordum yeterli bence..
Melekannesi27 Deletedmom310 tulum giydirmek şartmı ben askılı atletle yatırıyorum üstünüde örtmüyorum birşey olur mu acaba 🤔
Zeyno111 Deletedmom310 Tulum bu sıcakta işkence gibi 😅sıfır ya da kısa kol çıtçıtlı zıbın sadece bacaklar çıplak o kısma ince müslin örtüyorum sadece açacaksa da açsın ev 28-29 dereceden aşağıya inmiyor 🤣