Kereminannesiii Bugsbunny genelde diş çıkacağı zaman ısırıyorlar sanırım benim oğlumda yeni diş çıkaracağı zaman ısırıyor. Birkaç kez emzirmeyi bırakıp kapattım biraz dudak büzdü mızıldandı sonra tekrar emzirdiğimde tekrar ısırmadı
edacicek Bugsbunny evet bugün başladım ama emzirmemek daha doğru olacak sanırım. Çünkü yara ıslandıkça kurumuyor ve kapanmıyor
Bugsbunny edacicek göğüs kalkanı yara için iyi gelmişti bana işk emzirdiğim zamanlarda olan yaralarda Bunda da iyi gelebilir💓
TheLatte Bugsbunny ilk ısırdığında kızar gibi konustum göğsümü kapattım emmek yok dedim kaldırdım yarım saat sonra bidaha emzirdim ondan sonra bidaha yapmadı. Bi makalede okumustum. Ona söylerken kesinlikle gülmeyin vs seyler yazıyodu. Tabi ben bizimkine onu yapınca aglamıyo kalkıyo hemen 😂
Kayracnm Bugsbunny canım öyle yaptığı zaman ciddi bir şekilde uyar ve direk kapat memeyi bırak üzülsün sonra tekrar ver yaptığı süre boyunca meme verme 5 dk sonra ver anladın ki ısırırsam anne meme vermicek yoksa oyun yapıyorlar ah ah ben öyle kurtuldum kuzum
Nil614kara Bugsbunny Valla ben unutturamıyorum iyi başarmışsınız meme ama can sıkıcı o daha hassas noktamız 😄
GlshAliAsaf Bugsbunny içim acıyor 😅 6 aylık olduk dişler geliyor ısırdığı yetmezmiş gibi birde meme ucunu sıkıştırıp sağa sola sallıyor tam bir küçük havhav ☺️ kızınca da çok fena ağlıyor kızdığıma kıcacağıma pişman oluyorum
Bugsbunny GlshAliAsaf tutup çekiştirmesini bziimki de yapıyor Allahım nasıl acıyor o zaman tarifi yok 😭
MarlaSinger Oğlum 9 buçuk aylık 8 dişi var. Hani iki tane falan olsa belki dayanırım ama koparacak gibi ısırıyor. Önceden geçer sanıyordum ama yemi dişler çıktıkça daha çok ısırmaya başladı ya. Emziremiyorum sütüm azaldı baya
Koalammm Bugsbunny ısırınca memeyi ağzından çekip bir kaç saniye bekleyip geri verin her ıssırmasında bu şekilde tekrar edin ki bunun bir oyun olmadığını beslenmesi gerektiğini anlasın. Ayrıca gözlerinin içine bakıp ısırınca canının ne kadar yandığını anlatabilirsin