Dpr Kızlar son günlerde çok rövanşta olan Xiaomi süpürgeler var açıkçası bende almak istiyorum fakat biraz da korkuyorum kullanıp memnun kalan var mı ? Yada farklı marka önerileriniz nedir bide bu süpürge hakkında detaylı bilgisi olan varmı
Dkk Dpr s50 kullanıyorum. Bütçen varsa bugün al, yoksa kredi çek , o yoksa altın sat , o da yoksa böbreğini sat 🤪🤪🤪 bu derece tavsiye ediyorum.çocuklu eve zaten temel ihtiyaç
Woody Dpr xiaomi mop pro aldım. Keşke önce alsaydım. Modellerini baya araştırdım. Sorunuz varsa cevaplayabilirim. Bu arada önerim Mi Storeden almanız. İnternetten aldıklarınızda garanti yok.
1Dost Dkk satıcı olsa bu kadar iyi övemezdi😂😂 bakıcam şimdi robota eğer alırsam sanada pay versinler iyi Pazarladın😄
Dkk Dpr ütü ve yemek dışında herşeyi yapar 😅 hiç konuşmaz yemek istemez soru sormaz parw beklemez 🤪🤪 inanılmaz güzel süpürüyor bakmayın cüssesine:) dip bucak her yeri alıyor. Benim mobilyalarım yüksek altına giriyor mis gibi yatağımın koltuğumun gardoalapların falan. (Sonuçta detaylı temizlikte bile her defasında gardolap falan çekilmiyor bu benim için iyi .) düzenli yardımcım vardı koronaya kadar o gittikten sonra bile çalıştırıyordum haznesinde toz birikiyordu.( Ki her geldiğinde yardımcı köşe bucak çok tüzel süpürüyor eliyle siliyordu) silmesini de çok seviyorum ben . Eğer evinize çok halı ile kaplı değilse halıları kaldırın yadaişaretleyin yada katlayın siliversin kendisi :) bana sadece lavabolar ve toz kalıyor iş olarak. Normal süpürgemi paketleyip kaldırdım ortalıkta gezmesin diye :) evin haritasını çıkarıyor istediğiniz odayı /alanı gidip süpürüyor sonra da yerine dönüyor. Soru varsa alayım 🤩
Dpr Woody mop özelliğini kullanabilmek için halıları toplamak mı gerekir birde açıkçası i robot biraz daha ekonomik geldi onun hakkında bi fikriniz var mı
Dpr Dkk siz hangisini aldınız benimde bebeğimizde toza alerjik bir bünyesi var ve sürekli süpürmekte sıkıldım mobilya altlarını süpürmek işkence eğil kalk
Birgul Dkk yani hem supuruyor hem siliyor mu ruya gibi.dogum hediyesi takilan altinlari bozdururum hic gozumu kirpmam inanamiyorum ya ciddisinz dimi temizlk hastasiyim bebegim dort aylik kostur kostur yapiyorum cok zor dizlerimde derman kalmadi yer silmekten🤦🏻♀️
Minik12_3 Dkk oyyyy çok iyi anlatmışsınız Ya Bende almak istiyorum 😅 günlerdir aklımda Kocamida İkna etseydimm 😅
Woody Dpr öncelikle mop özelliği olsun öu olmasın mı ona karar vermeniz gerekiyor. Mijia vacum mop ve mi mop pro modelleri moplu. Mi vacum cleaner mopsuz. Harita kayıt özelliği mijia vacum mopda yok. Yani dışarıdayken süpür komutu veremiyorsunuz veya git salonu süpür diyemiyorsunuz. Güncelleme ile ileride bu özellik geleceği söyleniyor ama 1 aya mı gelir 1 yıla mı belli değil. Bunlar arasında en güçlüsü mijia olan. Ancak diğerleri de gayet yeterli. Bir de bence internetten almayın ama alacak olursanız da mijia ve mop pro yanlış yazılıyor çoğu sitede. Tepede göz gibi parçası olan mop pro. Mijiada bu olmadığı için ileride harita özelliği gelse bile çok başarılı olamayacagı söyleniyor.
Dpr Woody ya ben dışardayıende komut verip mop özellikli olandan istiyorum ama fiyatları gittikçe artıyor
Woody Dpr mop proyu 4000e aldım ben birkaç hafta önce. Haritalama var. Eğer evinizdr çok fazla halı varsa mopa gerek yok. Benimkiler ağırlıklı kilim tarzı oldugu için kolayca toplayabiliyorum. O da siliyor
Dkk Dpr benim s50. FAkat şöyle bir durum var ben alırken 3500 falandı. Şu an 6000 . Koronadan sonra arttı. Bi düşük modelini alabilirsiniz . Bi arkadaşıma aldık tam adını bulursam yazarım
Zzeynep20 Bir de arkadaşlar bu aletlerin sesli çalıştığı ile ilgili bir duyum aldım, kullananlar olarak ne diyorsunuz buna?
Dkk Zzeynep20 kesinlikle hayır. Normal süpürgeden daha az. Ayrıca 4 farklı modu var birisi gece modu olmak üzere