Maviay Deletedmom297 Ben instagramdan deneme amacli ‘enucuzbebekmarket’ diye bi siteden almıştım, iyi gelmişti.. digerleride minicity, ebebek,civilden falan alisveris yapiyordum canim..
venustomris Deletedmom297 hem İnstagram butiği hem internet sitesi var o yüzden güveniliyor le mabelle , little honey bunnies, deuxlapains
Zzbnnu elmaliturta ben iki muslin tulum bir penye tulum aldim cok memnun kaldim. Kumas kalitesi baya iyi
Woody Deletedmom297 kızım doğmadan tshirt şortlarını soobeden almıştım. Maksimum 10 Tl idi her parça. Sadece 1 şorttan memnun kalmadım. Dün tekrar sipariş verdim hatta bir iki parça bir şey. Little honey bunniesde güzel şeyler var ama hiç alamadım henüz. B de idil baby çok kaliteli. İnstagram var mı bilmiyorum
Kereminannesi09 Deletedmom297 hayir canim 4 aylikken 6 9 ay aliyodum ama baska yerden 6 9 alirken olmuyo heryerin kaliplari farkli oluyo
melinaaa Deletedmom297 Kesinlikle lcw kalitesi tartışılmaz fakat e bebek te çok güzel instagram dan enucuzbebekmarket diye sayfadan alışveriş yaptım çok uygun diye fakat zıbınların o demir minik şeyleri varya turturulan ismini bilmiyorım😂😂😂😂 onlar çıkmaya başladı koptu falan o yüzden instadan almam