Deletedmom297 Kızıma yazlik güzel askili kisa kollu takimlar almak istiyorum. Instagramda onerebilceginiz guvenebilir sayfalar var mi ?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom297 lcw alıyorum ben memnujum instagramda mihrinisa butik var ☺️
TugceAna Deletedmom297 valla bizde civilden takılıyoruz bide erkek bizimki instada sayfa öneremem ama üstte dursun 🤣
Kubra_2019 Deletedmom297 inst. Sayfası içeremem kullanmıyorum ama e bebek ve lcw den alıyorum memnunum
Deletedmom297 elmaliturta Hmm.. ebebekten cok alisvrris yaptim ama kiyafet kaliplari nasil hic kiyafet almadim
elmaliturta Deletedmom297 hellobaby olanlar küçük kalıplı zıbın ve tulumun iki beden büyüğü bile oluyor bazen
Kereminannesi09 Deletedmom297 lcwaikiden aliyorum instdan guvenemiyorum bedenleri tutmuyo bu yaz basi aldim ilk yikamam da soldu
Deletedmom297 Kereminannesi09 Hadii yaa lc kaliplari nasil peki ? Mesela cocugunuz 4 ayliksa tam 4 aylik mi alıyorsunuz
EylulSule Deletedmom297 bende lcw dan alıyorum kalıplar tam bedenine göre geliyo 4 buçuk aylık su an bebeğim 3-6 aylık alıyorum çok da güzel oluyo memnunum yani ben 😊
Kereminannesi09 Deletedmom297 hayir canim 4 aylikken 6 9 ay aliyodum ama baska yerden 6 9 alirken olmuyo heryerin kaliplari farkli oluyo
Deletedmom297 jap kalıplarının tam olmasi onemli benim icin cnku yaz surda 2 3 ay dha surecek seneye zaten olmaz o yuzden bolda olmasin istiyorum
RundownMom Deletedmom297 alt üst takım olarak minicity de güzel şeyler vardı ama hiç satın almadım kalıbını kalitesini bilmiyorum
elmaliturta RundownMom aman almayın geçen ben sırf denemek için söyledim kızım iki yaşına yeni girdi elbise olarak 3 4 yaş söyledim o bile küçük geldi. Ki benim kızıma doktorlar zayıf diyor öyle kalıplı bir cocuk bile değil hemde kumaşları güzel değildi
elmaliturta Zzbnnu sayfaya baktım da muslin tulumlar çok hoş onlardan aldiniz mi hiç kullanışlı mi acaba