mutlucan 1mom1baby merhaba k8zim 19 aylik yabancilari yadirgar bana yapisir doktordan falan korkar disarda baybay yapmaz ama evde aktiftir duzeldimi yavrunuz
Canansena mutlucan düzeldi çok şükür biraz geç gördüm msjınızı ama kızım büyüdükçe tüm sorunlarımız bitti
mutlucan Canansena cok sevindim rabbim bagislasin kizim 19 aylik konuşması falan gayet iyi fakat goz temas cok cok uzun degil birde etrafinda doner parmak ucu yurur aslında ismine seslenince doner isaret taklit komut alma var yavrunuz ne zaman duzeldi yani uzun uzun size ne zaman bakti
Canansena mutlucan her çocuğun gelişimi farklı bunu anladım ben göz temasını tam hatırlamıyorum ama 3 yaşında konuşmaya başladı mesela şimdi 3 buçuk yaşında iki dk sussada kafamızı dinlesek diyoruz😅
sessizay Canansena mrb benim oğlumda da aynı belirti var dediğiniz gibi siz hiç peki Dr goturdunuzmu goturduysenuz Dr ne dedi
Canansena Msjı yeni gördüm çok aktif kullanmıyorum kusura bakmayın doktora falan götürmedim kızım şuan 4 buçuk yaşından asla susmayan yaşıtlarına göre ilerde bir çocuk maşaAllah 🧿 korkularım endişelerim yersizmiş