Esleminannesi17 Zuluu cok rahatsiz oldu migdesi bende bilemedim ama bir daha almam ben asla bir onceki yorumumda uzunca anlattim denemkten zarar gelmez 10 lira icin riske atmayin ne verdiginizi bilin en azindan tercih sizin
Happymother54 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi hoca olmayı çok istedim ama maalesef olmadı ama inşallah hacı olmayı nasip eder Rabbim. Benim zoruma giderecek bı durum yok maalesef ama sizin bu söyleminiz hacı hoca takımınin zoruna gidebilir. Biraz saygı lütfen. Ve emin olun ben mutfağıma menşei Türkiye olmayan bir ürünü sokmuyorum. Ben burda market savunmuyorum sizde biraz araştırın İsrail mali olan ürünlerini nasıl ürettiklerini insan sağlığına nasıl kastettiklerini. Size göre ailemin sağlığını düşünmek gereksiz duyar kasmaysa dibine kadar duyar kasarim. Ki kaldı ki şokun ürünleri daha kaliteli diyorsunuz da yarın öbür gün Şok tan aldiginiz herhangi bir urue zehirlenmeyeceginiz ne belli ? Siz evinize mama sokmamissiniz çok güzel maşallah herkes öyle ister. Kızım 2 yaşında malesef mama icirdim hemde BİM’in mamasını icirdim çok şükür gayet sağlıklı. Rabbim cociklarimizi korusun her türlü musibetten. Hayatınızda mutluluklar
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Happymother54 İsrail olmasa aç kalacağız ülkede. Yedigin tohumdan, hayvanların yesiği yeme, hatta hayvanların çogundan israile gebe bir ülkeyiz. Sizde kendinizi kandırmaya devam edin. İyi günler.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Zuluu bebelac gold 900+350 104 tl d7şmüs trendyolda. https://www.kirmizibeyazz.com/?gclid=CjwKCAjwi_b3BRAGEiwAemPNU5dsmClkAc-_3t9GFpO5MDE82jgAYKtDJX-rD2hYEepsM0hpKxhV9RoCKfMQAvD_BwE Bu sitede mamalr daha uygun.
Zuluu AyPerisiVeGokPrensininAnnesi internet üzerinden mama bez falan almıyoruz lazım olunca sadece eczaneden aliyoruz mamayi bezi de yerel marketten onun dışında esim kesinlikle guvenmiyir bim mamasi hakkında ne der bilmiyorum ama sanirim bebelac a geçerim bu yorumları duyarsa dünya yansa aldırmaz zaten
Esdoel Zuluu ben oğluma kullanıyorum hala doğduğundan beri 5 aylık şuan 1 aydır da bebelacla dönüşümlü veriyorum gayet güzel kilo alımı falan gaz kabızlık sorunu da olmadı
Canan2727 Zuluu aynı durumdayız yani 🥺sütüm asla cogalmıyo ya bugün zorladım tutsun göğsümü diye cok agladı tutmadı mamayada cok alıssın istemiyorum 😕napcagmı sarsırdım valla
Sevdaysl Zuluu ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum 8. Ayda başladım şuan 17 aylık günde bir öğün içiyor daha once hipp kullaniyordum üretici hipp olduğu icin hem tadı kıvamı yabancılık cekmedi
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Zuluu Cocuğuma yedireceğim şeyi saatlerce arastırırım. Boş vakit değil bu bilgili anne olmak. Sizin iyiliğiniz için konuşuyorum sizin yaptığınıza bakın. İstersen git bebek bisküvisi yedir umrumda değil zararını yararını bil diye yazdım.
Zuluu AyPerisiVeGokPrensininAnnesi evet ben bilgisiz anneyim o yüzden kullannan var mi tavsiye eder misiniz diyorum kınayın beni ben bilgisiz anneyim senide alkışlayalım bilgili anne
Zuluu AyPerisiVeGokPrensininAnnesi derdin ne ayrica senin senin dediğine uymak zorundaymışım gibi senin dediginden başka doğru yokmuş gibi bubne saçma bi tavır tamam tavsiye ettin bitti illa senin dediğini yapmak zorunda mıyım ben hakliyim ben bilgiliyim ben araştırıyorum diyip duruyorsun git biraz ötede araştır bu ne böyle ya
Zuluu AyPerisiVeGokPrensininAnnesi he terbiyesizim bilgisizim arastirmayan anneyim baska var mi sende süper terbiyeli arastiran bilensin dimi git bi aynaya bak
Sevdaysl AyPerisiVeGokPrensininAnnesi canim ben 2.5 yıl bimde çalıştım köye farklı kent3 farklı urun gitmiyor hepsi bir depodan çıkıyor bir fabrikadan geliyor bazen kullanılan buğdayın hasadiyla işlenmesiyle ilgili bir sorun varsa en pahalı markayı bile alsanız bu sıkıntı olur bende mesela migrostan bakliyat aliyorum hep bakliyat mi kurtlanır eve geleli 1 hafta oluyor dolapta bile bekletsem hemen kelebekleniyor. Keza orda da çalıştım orası daha büyük olduğu icin depolama istifleme hataları var. 😉
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Sevdaysl Ben farklı ürün gelme açısından söylemedim. Denetim açısından, satılan ürün, rafta bekleme süresini kastettim. 😉 bu emojiyi kullanınca laf soktuğunuzu falan mı düşünüyorsunuz ☺️ Komik oluyor.
Sevdaysl AyPerisiVeGokPrensininAnnesi laf sokma babında söylemedim aslında ben taşra mağazada da çalıştım merkez mağazalarda da hepsinin işlemesini biliyorum. Bende yaşadığım sıkıntıyı dile getirdim izmirin göbeğindeki büyük zincir mağazadaki sıkıntıyı ondan sonra emojimi koydum yani karşılaştırma olsun diye 😉😊