Edaliiii Kızlar 2 buçuk aylık bir kızım var biberon alacağım memeyi bırakmadan çalışırken kolay beslemek adına hangi markayı öneriyorsunuz?
SinyorinA Edaliiii philips avent pp kullanıyorum memnunum hem emziriyorum hem sagdıgım sutu bu biberonla veriyorum
BaharBebek34 Edaliiii lansinoh kullanıyorum, çok rahatım. Hatta emerken arada veriyorum biberonu, sonra emmeye devam ediyor. Hiç sesini çıkarmıyor kızım🍀🥰
guney_ve_sarpin_annesi BaharBebek34 aynen lansinoh tekli elektirikli göğüs pompası icinde vardı. Oğlum goğsum büyük ve süt tazyikli geliyor diye kizarip ağlıyor emmeyi bırakıyor bazen biberon ile sahip veriyorum bazen dondurucuya sütü atıp emziriyorum ama bibèron meme reddi yapmiyor 👍Edaliiii
SinyorinA BaharBebek34 kac aylik bebeginiz benim oglum da ayni sekilde sesini cikarmiyor dogdundan beri bi duzenimiz var hem emziriyorum hem biberon kullaniyorum ama meme reddi olur diyorlar bazen canımı sıkıyorlar acikcasi ama smdilik oyle bisey olmadi Allah’a şükür olursa diye korkuyrum
kdrcnbln Edaliiii Philips Avent Antikolik biberon kullanıyorum hiç bir şekilde gaz yapmıyor içindeki ek aparatı sayesinde çok memnunuz 🌸
kdrcnbln Hunili onlar hakkında bilgim yok doktorumun önerisi ile bunu kullanmaya başladık memeyi tam doldurduğu için hava yutmasını engelliyor
Hunili Edaliiii avent natural çok memnunum keşke başında onu kullansaydım da çocuğum memeden ayrılmasaydı dediğim üründür 👌🏼
Milamoms Edaliiii tomme tippe kullanıyorum çok memnunum anne göğüs ucu yapısında bebeğim hiç yadırgamadı
Eslemmm38 Edaliiii kesinlikle tomme tippee en harika biberon bütün biberonları aldım emin ol sadece ucu yumuşak ve aynı göğüs ucu gibi avent lansinoh hepsini aldım ama tomme coook güzel
TalentedMom Edaliiii ben de post açmıştım bu konuyla ilgili bir kaç kişi tomme tippe önerdi onu aldım ve kullanıyorum çok güzel
Edaliiii TalentedMom sanırım bende onu alicam 🙂 bebedor çam biberon almıştım doğumdan önce onu verince emme şekli değişiyor korkuttu beni o yüzden
Aslancikk Edaliiii piyasadaki bütün biberonlari denedik wee markayi biraz tutdu ama daha sonra istemedi..siringayla besledim… doktorumun tavsiyesiyle tommee tippe marka siparişini verdim bugün..deneyip gorcem