Elizan_Annesi01 HappyKids eşim kayinpederim 3 kaynım dedeleri komple kepçe kulak kizimda öyle genetik sanırım 9 aylik oldu saçlar çıkınca gözükmüyor eskisi gibi 😀
Mom16 Bebeğim 6 aylık kulaklar bağımsızlığını ilan etti resmen. Kepçe kulak bandajı kullanmaya başladım ne kadar sürede etki eder ya da etki eder mi ?
Mavimsi1 Benim oğlumda kepçe kulak babasının küçüklük resimlerinde de öyle babaya cekmiş, ama şimdi eşimin kulakları düzgün sanırım oğlumunda zamanla düzelir. Çok seviyorum ama kepçe kulaklarını daha çok şeker duruyor 😍🥰
Nrnfth Mavimsi1 benim kizimda kepce kulak bana cekmis😅düzeltemiyorum sürekli kivriliyo bi de cok faza dönüyo malesef açılacak kulaklar
TugceAna Oğlum şuan bir yaşında ve kepçe 🤓 ilk zamanlar hep şapka bandana falan takarak yapıştırmaya çalıştım ama eşim kulakları iyi terler kafasını sıkar falan diye diye çıkarttırdı en son 6 aylık olunca pes ettim şimdi de bana gelmiş çocuk kepçe oldu diyor 🤦🏻♀️ Ben napim dilin durmuyor 👼🏻
Mom16 Efee_sevim https://www.hepsiburada.com/babyjem-kepce-kulak-onleyici-uyku-bandi-p-HBV00000PJZB0?magaza=myra&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=EAIaIQobChMI59eIxoaE6gIVhrTtCh0JSwjtEAQYEiABEgKzVvD_BwE
Kokossss Benim kızım da kepçe kulak benim kulaklarım küçücük ve yapışık resmen eşim küçükken çok kepçeymiş ona çekti He ralde şuan eşim de hiç kepçelik yok çok bant taktım bende doktora da götürdüğüm de sormuştum istediğin kadar tak genetik te varsa engel olamazsın dedi gerçekten de olamadım büyüdükçe büyüdü kulaklar 😂
mummy Kokossss ben de sormuştum dr a genetiğe bağlı demişti oğlumda da var malesef düzelmesi için ilk zamanlar henüz 1 aylık bile olmadan önlem almak gerekiyor sanırım
Tugcemiss Saçlarını at kuyruğu yapamayan bir anne olarak ilk zamanlar yapışıktı sevinmiştim fakat şimdi açıldı kulaklarımız ☺️☺️
Happy_boy HappyKids bahsedilen silikonu internette bulamadım. Nasıl birşey acaba? benim oğlumunda kulaklarının alt meme kısmı havada😊. 3 aylık oldu düzelmedi
Naz1988 Benimde oğlumun kulaklari biraz kece 11aylik oldu hiç sevmen kepçe kulak👂🏻İnşalah duzelir Kepçe kulak çocuklar zeki olyomuş o şansımiz var😆
Linasuannesi HappyKids bu ırsi bişey mi ilk defa duydum tamamen yatırmakla alakalı benim kızım hep sağa yatıyor ne yapsam sola yatıramıyprum haliyle sol kepçe olma yolunda gidiyor hep katlandı iki aylık sanırım artık çok geç
Busu_02 Merhabalar bende tam bu konuda post açmayı düşünüyordum ki .. oğlum 11 aylık ve doğduğunda kulağında öyle birşey yoktu. 7-8 aylıkken huy edindi ve uykusu geldiğinde kulağını bükmeye başladı başlarda sag taraftı şindi hafif solda da var kepçe olma yolundayız. Ben kendim saç bandı taktım ama durdurmadu hep sıyrıldı . başına gelen nasıl bi yol izleddi acaba? Fikir verebilir misiniz
Zynpsft Kızım 8 aylık açıkçası hiç müdahale etmedim çünkü eşimde kepçe onada dedesinden miras şu an çok tatlı duruyor ama ilerde saçlar kapatır diye düşünüyorum
Dgndrmz HappyKids oğlumun doğdugunda kulakları yapışıktı hatta ay ne güzel kulakları demiştim doğum esnasında doğum yaptıranlar alttan muayene sırasında oğlumun kafasını zedeleyip kıpkırmızı yapmışlardı bu sebeple şapka taktırmadı oğlum canı yandı. Kulagının üstüne yatıyodu hep şuan bir yasında hala daha kulagı kıvrılır yatar basıl becerıyosa ve malesef kepçe oldu çok aşırı degıl ama kepçe yani 😍 o ilk dönemi geçtik ve snradan oldu yani doğuştan degil. Artık büyüdüğünde rahatsız olacak kıvamda olursa ameliyat olmak isterse olur artık müdahale etmiyorum 🤷♀️
Minikuzu 6 aylık kızım ve çok üzülüyorum onlarca bandana aldım sert yastıkta yatırdım penye şapka taktım yok yani bırakmıyor kafasında.. Çok şükür sağlıklı ama üzülüyorum kulaklarına