nlyksl Kızlar eşim diş ağrısından ölüyor iltihap olduğu için çekemiyorlar antibiyotik alıyor. Ağrı kesiciler fayda etmedi şimdi apranax ford içicek. Antibiyotik ile beraber kullanıp faydasını gören var mı? Aramızda sağlıkçı varsa bi destek lütfen🙏🏼
Nderin nlyksl benim en kötü ağrıma hep apranax iyi gelir ama iltihap olduğu sürece ağrı yapacaktır antibiyotiği düzenli kullansın canım
espalp nlyksl dişe iyi gelir. Migren ağrısını bile kesebiliyor diş ağrısına da iyi gelir. Antibiyotikle kullanılır bi şey olmaz
Hulyayncl nlyksl geçmiş olsun canım apranax fort iydir ama diş ağrısını genelde kesmez ve mide problemi varsa rahatsız eder bi-profenid öneririm çok daha iyi etki eder
ant331 nlyksl ben yirmilik ağrısı cektim. Antibiyotik 4 tane içene kadar hiç bir etkisi olmadi. Ağrı kesici falan içmedim emzirme nedeniyle. Parol içsem fayda etmiyordu hiç içmemek daha mantıklı geldi. Neyse antibiyotik ve gargara iyi geliyor
Minnakbiranne Bio profonıt diye bir diş agrı kesıcı var 2 gun önce bende aynı oldu iltihap çekmiyorlar sadece bu agrısıni kesti bir dişinol var suruyorsun uyusuyor oda cok iyi canım allah yardımıcısı olsun dıs agrısı cok zor cok 😑
MarlaSinger Sağlıkçıyım bu arada. Bende de enfeksiyon vardı hatta baya ilerlemişti enfeksiyon. 2 kutu 1000 mg antibiyotik kullandım buna rağmen geçmedi. karanfil çiğnedim o biraz hafifletti. Enfeksiyon tedavi edilmeden ağrı geçmez
nlyksl MarlaSinger antibiyotik alıyor bundan sonra çekim olacağını söyledi doktorumuz ama ne yazıkki ağrı 2 gündür asla dinmek bilmiyor ağrı kesici iğne iyi gelir mi sizce?
YazarAnne MarlaSinger merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın, diş ağrım var benim iltihaplı dişim. Emzirdiğim için doktorum antibiyotik veremem dedi ama ağrı çok fazla. Emzirirken içebileceğim bir ilaç varmıydı 😔 yarın doktora onu söyleyim olmadı
MarlaSinger nlyksl iyi gelir ben yaptım kendime baya iyi geldi ama çözüm değil. Sabah iğne vurdırsa akşam tekrar ağrır benim öyleydi Antibiyotik kullanınca azalması lazımdı ağrının. Kaç mg kullanıyor ?
nlyksl MarlaSinger antibiyotik 1000 mg, dün gece doktora tekrar gittik yeni bir ağrı kesici ve gargara verdi
jsmn nlyksl diş ağrısı için arveles majezik apranax yazıyoruz bunlar hem ağrı kesici hemde iltihap giderici ilaçlar kalçadan ağrı kesici emjeksiyon yaptırabilirsiniz acilde. Ya da diş hekimine anestezi yaptırabilirsnz ağrı uyusukluklaberaber kesilir ancak 2-4 saat uyuşuk kalacaktır.tekrar başlayabilir etkisi geçince
KumsaaL nlyksl canım tüm sarımsağı tuzlu yağda kızartın ilk sıcaklığı geçince koysun dişinin üzerine ama tamamen soğumasını beklemeyin yıllardır diş ağrısı çekiyorum biri bitiyor biri başlıyor bunun çok faydasını gördüm tamamen geçirmese bi süre çok rahatlatıyor
TalentedMom nlyksl sağlıkçı değilim ama sorana. Ford ağır bir ilaçtır fazla içmesin dikkat etsin mide ağrısı olabilir fazla içince dişinol diye karanfil yağı esansı satılıyor eczanelerde iyi uyuşturuyor ben onu kullandım ya da karanfil yağı da olur uyuşturucu etkisi var
Mrs_Sunshine nlyksl Dişinol diye bi ilaç var. Kulak çöpü ile sürsün anında rahatlatıyor. Hemen o an. Ama tabi geçici bi çözüm o günkü ağrıyı alıyor. Geçmiş olsun
MarlaSinger nlyksl enfeksiyonun geçmesini bekleyin başka yapacak bi şey yok. Ama toz halde veya şase olarak suda eriyen ağrı kesiciler var onlar daha etkili diye duydum