Perimasali Bende okumuştum bunu bi yerde doğumdan sonra bağırsakların hareketini bebek hareketlerine benzetebilirmişiz☺️
Deletedmom273 dvran22 😂😂😂tlc de çıkan hamıle olduğunu anlamayan amerıkalı kadınlar gıbı çok yememıde ev taşıma stresine kocamın sınırlılılıgıne bağlıyordum karnımda tekme atan bırsey vardı gaz olduğunu düşünüyordum dıye konulu bı fılm çıkardı 😃
Arc1993 Ay bende de var o. Düzenli adet oluyorum. 14 ay olcak neredeyse doğum yapalı. Nedendir bilen varsa beni de aydınlatsın😀
Eslinabusra Skn233 psikolojik galiba bendede oluyor ama hamile değilim belkide bebekten öncede oluyordu hamilelikte gördük hissettik ya herşeyi ona benzetiyoruz
mucizemmm_ ayazasaf ay çok rahatladim yalniz değilmişim sezeryan dogum yaptim bir haftadr baya çoğaldi kafayi yiyecektim by ne diye ilk zamanlar nasil hareket ediyordu oglum ayni o hareketler oluyordu
ayazasaf mucizemmm_ aynen öyle hissettim gerçkten ama ben 40 ım çıktıktan 7 gğn sonradan beri her ay adet oluyorum bir gün geçmedi ilaçta kullanıyorum imkansız dedi doktor
Esmataha Skn233 canım bağırsak hareketlerini hissediyorsunuz karnımın üstüne yattığım zaman oluyor bende de arada 😁
Symnur333 Deletedmom273 inan bende anlamadım bazen tik tik atıyor geçen korktum anne içimde bir şey oynuyor dedim 😂😂 rahim falan dedi ama bilemedim
0e0m0l 123bozkurt evet aynışeyi bende yadadım o his var ve 2 kere birbirine benzer rüyyalar gördüm ama hiç doğum yapmadım 5 .buçuk aylık evliyim sizce?