Yaseminn41 13 mart ta 29+4 günlük doğum yaptım tarihi bana yakın olan annelerimiz varmı, bebeklerin gelişimleri kiloları nasıl
Eda2808 Yaseminn41 31 haftalık doğdu bnm kızımda şimdi 6 aylık olacak sıkmayın canınızı sağlıklı olsunlar da yeter
TwinsmomDA Yaseminn41 normal doğum gününe göre hesap yapacaksın Canm şimdi zaten küvezde anne karnında gibi düşün ama tabi onun gibi güzel almıyor 5 gr aldığında bile mutlu oluyosun ama eve geldiğinde daha çabuk toparlıyorlar 💕
Aysen58 Yaseminn41 ben 25 Nisan da yaptım 31+4 de bir aydan fazla var aramızda bebeğim 1440 gram doğmuştu şuan 2 ay 10 günlük baya oldu tarttirmayali en son 15 gün önce tartildi 3080 di kilosu. 2 aylık olan aşısını 9 temmuzda yapacak düzeltilmiş yaşı olarak bir aylık bile olmuyor inşallah sıkıntı yasamam
_yaseminturann Yaseminn41 12 marrtta 29+3 de doğun yaptım 54 gün sonra kavustuk:) 43 cm 1460 grm doğdu persembe günü 4.200 57 cm olmustu,sizin?
Arzuefee Biz 26 subatta dogduk 4 aylik oldular herşey cok iyi gidiyor 2 ay sonra rahata eriyorsun birde prematüre bebekler hizli kilo aliyor hiç sıkma canini annesi zaman oyle bi geciyor ki ne zaman buyudunuz diyorum şimdi
Yaseminn41 Arzuefee biz tukurugumuzu yutmayı ogrenemedik bide kusmuğu cigerine kaçtı arada birde boğuluyor. Hamileyken bebeğim doğsun hiç büyümesin derdim şimdi ise büyüsün diye gözünün içine bakıyorum 😔
Aysen58 Yaseminn41 kusmugu ciğerine kaçmış ya nerden anladınız şuan nasıl ve nasıl atacak benimde oğlumun çok boğazında kalıyor bazen kusarken burnundan gelio mamalar
Cnnaby 27 haftalık doğdu bugün 20 gün oldu kilo alımı çok yavaş şuan ama normali buymuş, bekliyoruz bol sabır gerekiyor :( kaç gram doğdu bebeğiniz sanırım taburcu oldunuz siz 🥰
Yaseminn41 Cnnaby 1400 gram doğdu, 47 gün kuvezde kaldi. Doğduktan sonra 1 kiloya kadar düştü ilk kilo vermeleri gerekiyor ödemi atıyorlar. Sonra kilo ala vere buyuyorlar. Hiç merak etmeyin☺️ sizinki kaç kilo dogdu
Cnnaby Yaseminn41 maşallah kilosu iyiymiş 😊 bizim 1150 doğdu bugün 1250 olduk bugün 21. Günü İlk günler verdi bayağı bizimde yavaş yavaş alacak inşallah
Yaseminn41 Cnnaby ilk 20 günden sonra daha hızlı kilo alıyorlar. Rabbim tez zamanda kavuştursun insallah
Yaseminn41 TwinsmomDA zaten maşallahı var çok şükür yemesi kilo alımı iyi, geçen ay 1 buçuk kilo aldı. Şuan 3 ay 20 günlük 1 buçuk 2 saatte bir 120 CC mama yiyor
Aysen58 Yaseminn41 sizinde mi sadece mama ile besleniyor benimde sadece mama ile besleniyor 2 ay 10 günluk 1,5- 2 saatte 60 CC içiyor bazen bir saatte istiyor.
Aysen58 B123 anne sütü ile mi besleniyor. Benim süt sıkıntım oldu hep mama ile beslendi Aptamil premature mama yedi 22 Haziran normal doğum zamanıydı ancak doktorum hala prematüre mama yemesini istedi ihtiyacı var dedi sanırım premature mamalar daha zenginmis vitamin açısından.
Yaseminn41 Aysen58 canim sakin sakin ihmal etme acil doktora git ciğer filmi çektir acil. Prematüre olduğu için kustugu zaman kaçıyor. Reflü yatağı al arkasına destek koy mutlaka hep yan yatır. Mama yedirirken başı yüksekte olsun aman Allah korusun. Benim bebeğim şuan 3 ay 22 gunluk. 2.bucuk aylıkken 3.500 kiloydu.
Ghi RabiAsya yalnız euprotein mama değildir anne sütü zenginleştirmek için kullanılan bi proteindir yani anne sütüne belirli ölçeklerde katılarak bebeğe veriliyor, yanlışlık olmasın