Canım profilimde alerji diyetinde olanlar icin yenilebilcek tatlı tarifleri paylastım bende diyetteyim rota asısı sonrasu belirtiler arttı bazı dr lar alerji varsa rota yaptırmıyo bizim dr 2. Dozu yaptırmadı birde sanırım kızamıkdı tam hatırlamıyorum makarna olarak oba, ankara nuh , arbella yiyebilirsim paket arkalarına mutlaka bak eser mik. Süt ürünü icerir yazar kazein kazeinat yazar onları tüketme peynir altı suyu süt tozu vs sütle ilgili hic bir sey olmamalı dr oetker ürünlerinde yok ama her aldıgın paketi tekrar kontrol et paket icerikleri degisebilir catalın ucuna peynir degmis catalla bile bir sey yiyemezsin diyetin amacı bebegin vucuduna tamamen unutturmak üstte biri dr unun diyeti bıraktırdıgını söylemis bu bence cok yanlıs her bebek bir degil belki onun bebeginde alerji yok veya diyet yapması gerekmiyor misal benim eltimin cocugunun alerjisi cok yuksek seviyedeydi hala devam ediyo ocakta süt kaynadıgında onun kokusuyla bile reaksiyon gösteriyodu o yuzden sadece dr unu dinle diyettede kacak yapma en cok alerji süt ürünlerinde sonra yumurta sonra kuruyemis susam tahin balık vs sonra dana eti falan capraz reaksiyon gösterebiliyo sen yediklerine dikkat et ne yediginde degisiklik oluyo gün icinde yediklerini yaz