arzuerdogan23 8 gün önce süt alerjimizin olduğunu öğrendik, doktora kızımın kaka fotosunu gösterdim hemen teshişi koydu. Altını açtım yeni yeşil mukuslu kaka yapmıştı, ilk kez böyle oldu. Genelde mukuslu sarı ve kan olurdu. Yeşil kaka olması normal mı?
Ardenege arzuerdogan23 anna sütüyle mi besleniyor mama mı bazı mamalar yeşil kaka yapabiliyor similac sma gibi
Mehmettcan arzuerdogan23 bebeginiz ne kadarlik bizimkide dogdugundan beri su gibi ve mukuslu rengi sari karnida cok guruldar dr goturdum sut alerjisi var hayvansal gidalar yeme dedi 32 gunluguz
Ardenege arzuerdogan23 bizde de alerji var doktor kakası altın sarısından çimen yeşiline kadar değişebilir rengi normal demişti doktorunuza danışın yine de
arzuerdogan23 Mehmettcan 3 ay 7 günlüğüz. Süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Doktor diyet listesi verdi onları uyguluyorum ama hala kan ve mukus geliyo bide üstüne yeşil mukuslu oldu şimdi ne zaman geçer bu alerji?
Dygavs arzuerdogan23 merhaba alerji hemen geçmez ancak kan 15 gün ıcınde kesilmesi beklenir mukus az da olsa olabilir ama sürekli devam eden yoğun mukus olursa yediklerinizi gözden geçirin mutlaka paket arkasını okuyun
Ozgemstn Hanımlar doktorun biri de benım bebeğime süt alerjısı tehsısı koydu kakasnda mukus ve çok minik kan oarcaları gördum doktor süt diyetıne soktu benı ama 1 ayda hiç bir değişiklik olmadı sonra başka bir doktora gittim kesinlıkle süt alerjisi degıl dedi sakın dıyet yapıp sütünü azaltma dedi bende bir haftadır bıraktım süt diyetini ve kan parçaları kendılığınden azalmaya basladı
Ozgemstn arzuerdogan23 inanın bilmiyorum ama doktorum hiç önemsemedi besin alerjisinde kanı kakanın içinde aramazsın bariz görursun dedı
Mesa33 Paketin arkasında bilmediğimiz terimler oluyor. Bunlarla ilgili bilginiz var mı. Hepsini anlamıyoruz. Peynir altı suyu yazıyordu yemedim. Ama bazen hiç bilindik şeyler yazmıyor 😥
arzuerdogan23 Ozgemstn benim kan tırnak kadar varla yok arası gibi bisey, ama insan tedirgin oluyo yinede
Ozgemstn arzuerdogan23 kesinlikle çok tedirgin oluyorsun ama benım doktor nedense hiç önemsemedi beni de çok rahatlattı diyeti kestim
Zeynepvefam Geçmiş olsun bende bir haftadan beri süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum arada mukuslu kaka yapıyor tekrardan doktora götüreceğim test yapılmasını isteyeceğim belki başka şeye karşı alerjisi vardır diye inşallah hemen atlatırız 🙏
Mesa33 Peki bu aşıları ne yapacağız. Bir haftada 3 kötü olay okudum. 15 gün sonra 6.ay aşımız var. Ne düşünüyorsunuz