Ddilekk Bu hafta 3numara aktif bebeğe geçtik önceki yenidoğan olduğu için koku yoktu ama 3numara da bir koku var sanki. Aktif bebek kullananlar memnunmusunuz?
dandiniko Ddilekk bende iki numaraya geçince kokmaya başladı. Acıyorum bakıyorum o kadar dolulukta yok ama kokusu iğrenççç🤮
Nil614kara Ddilekk Bende kullanıyorumorima aktif bebek ama öyle koku vs olmadı ee altı dolunca idrar illaki koku yapar onun dışında bi kokuya rastlamadım
Rabiaaa22 Ddilekk ayy hıc memnun değilm primadan.pişik yaptı,alerjı yaptı.kımseyede tavsıye etmem.suan sleepy e gectık.bence prıma kullanma sen bılırsın yinede
Perissmom Ddilekk ben bu konuyla ilgili post açmıştım, çok fazla pudra kokuyor bence. Kocaman bir paket duruyor kenarda 3 numara, doktora gidince Cumartesi günü sorucam zararlı mi diye.
GamzeSarp Prima kullanıyorum aktif bebe pampers premium care hepsinden memnunum koku sızma hiçbişey yapmıyor
Ddilekk Gizemlina3410 2den bende memnundum ama 3numara paketi açınca kokuyormuş gibi hissettim yorumlara göre de öyle gerçekten
Defnedilan34 Kullanıyorum hiç öyle bi koku yok gayet güzel krem kokuyor eğer bebeğim çok çiş yapar ise onun çişi kokuyor okadar
Ddilekk Defnedilan34 evet krem gibi kokuyor krem var içeriğinde sanırım ama bu kimyasal olarak zarar verir mi bilemem 4paket bezimiz var mecburen kullanıcaz
Defnedilan34 Ddilekk 8 aydır kullanıyorum bi zararını görmedim zararlı olsa bu kadar insan kullanmaz bence bi şikayet olsa çoktan uretimden kalkardi
GamzeSarp Ddilekk saat baz almıyorum bazen 2 saatte çok çişini yapıyor bazen 4 saat kuru yapmamış oluyor. Gün içinde takip ediyorum
Ddilekk Rabiaaa22 2numaradan memnundum şimdi 3 numaraya geçtik henüz yeni başladığımız için yorum yapamıyorum
Ardenege Aşırı parfümlü kokusu var ve 3 numara aktif bebek sızdırıyor.külot bezini aldım o da sızdırıyor en iyisi premium care koku da yok sızdırma da olmadı