Mervecicekli Ebruelcin ben tavsiye üzerine aldım arkadaşım buradan almış ve bir çok testten geçirmiş sahte olsa bizde işe yaramazdı ben de duyduğum için çok araştırdım
Derinsum Alminam https://instagram.com/kehribar_dis_kolyesii?utm_source=ig_profile_share&igshid=xnju4cktw960 Ben bu sayfadan aldım Instagramdan orijinal kolye ve bileklik aldım hem gazına hem salyasina çok faydası oldu ben hiç gaz damlası kullanmadım şükürler olsun annemede büyükler için kolye olandan aldım annemde faydasını gordu
Lolita Ravzae ben 2 aylıkken aldım hiç bi ise yaramadı üstelik barkodlu litfanyadan geliyor taşları.Oylece kenar da duruyor Bel ki dişlerde işe yarar,gaz için bizde ise yaramadi Kolikti kızım belki ondandır.
Ecocan Derinsum bende kullaniyorum yeni takiyorum gece cikariyomusunuz nekadarda bir nsl nötrluyosunjz
Derinsum Ecocan gece çıkartıyorum canım Sabah üzerini giydirirken kesin takıyorum yoksa bir kaç kere unuttum salyasi aktı hep.Her 14 15 güne 5 dakika akar suda tutuyorum aldığım sayfa böyle soykemistide
polisanne Ravzae ay benim esim almis. Benim hic haberim yoktu boyle biseyden. Salyamizda azalma oluyor ama psikolojikmi gercekmi bilemedim.
Wrw Linamm merhaba burdAn hangi ürünü aldınız ve memnun kaldınız bende almak istiyorum ama hangisini almam gerek bilemedim
Wrw [bilinmeyen] ay bunu bilmiyodum 2gündür benim oğlumunda eli sürekli kulagına gidiyo bende kulağımı agrıyo diye düşünüyodum bizimde diş belirtisi mi acaba🤷🏻♀️ eller hep agızda salyalar akıyo daha 4ay 7günlük