Ravzae Kızlar merhabaaa🤗 kehribar kolyesi aldınız mı bebislerinize anlatıldığı gibi bir faydası var mı?
Janss Ravzae Ben bileklik kullanıyorum . Ona mı bağlamalıyım bilmiyorum ama takmadığım zamanlarda bi huyu suyu değişiyo gibi görünüyor gözüme 🤦🏼♀️
KuzeyinAnnesii Ravzae hiç bir halta yaramıyor doktorlarda yaramadığını söylüyor ama ben insanlara uyarak bir umut para döküp aldım bir halta bile yaramadı süs niyetine kullanıyorum
Derinsum Ravzae ben iki buçuk aylıkken aldım 4 ay 27 günlük kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim çok faydasını gördüm 🤗
Ravzae Tubaalin bende Almak istiyorum gaz için fayda ettiginide duymuştum ama yinede tamamen güvenemedim teşekkürler canım 🙏
Linamm KuzeyinAnnesii güvenilir siteden aldıysanız neden yararlı olmasın ki.. çevremdeki herkes bebeğine kullanıyor gayette memnunlar bende diş için alacağım kısmetse 🙏
Ecocan Derinsum bende kullaniyorum yeni takiyorum gece cikariyomusunuz nekadarda bir nsl nötrluyosunjz
KuzeyinAnnesii [bilinmeyen] işe yaramadı , bir halta yaramadı ne var bunda yani Lütfen siz üslübunuzla mutlu mutlu yaşayın Bazen napıcağınızı şaşırıp saçmalıyorsunuz
Ebruelcin Ravzae bnde kullanıyorum 1,5 aydır, salyasi baya azaldi, gaz için de faydası varsa belki ondandir çok şükür gaz sancilarimizda yok artık, guvenilir yerden almakta fayda var