ilknurgoksu Yasamasebebim 5 6 ay arası baba dedi sonra dede sonra hadi yaşına girecek hâla anne demesini bekliyorum 🙈
Esra79 Yasamasebebim baba dede diıyordu sımdı 10 aylık baba ditti dede ditti del vey attı mama meme ımmah bunları söylüyor he bide ben kızdıgım zaman o da kızmayı öğrenmiş hı hı yapıyor
Yasamasebebim Sum87 MaşAllah ilk anne dediyse 🥰 bizimki 4ay 22 günlük bugün ağzını açıp açıp kapatıyor sanki baba diyecekmiş gibi de merak ettim ben de 😅
Deletedmom388 Yasamasebebim Öyle oldu galiba😊10ay 3günlük kızım,arada anne der gibi ama ben anne dedikçe o baba baba diyip duruyor 😋
Yasamasebebim Esra79 MaşAllah bebise 🥰 biz o kadar ilgilenelim edelim onlar gitsin baba dede desin 🤦🏻♀️
ekmek-arasi KerimalpinAnnesi o anne yi nasil dedi benimkide agzinda bisyler mirilanirken anne der gibi gerci surekli anne diyip duruyorum bebege ilk anne desin diye 🤣😅
Farukunmuhendisannesi Yasamasebebim 11 aylık nerdeyse hala anne yok 🙈 dede, gel, al, hadi gibi şeylerle devam ediyoruz 😁😁😁
Yasamasebebim Deletedmom388 ben de annecim annem diyorum o da ağzını baba der gibi yapıyor 🤦🏻♀️ hiç zorlamasam mi acaba 😅🤭
Yasamasebebim Esra79 tabi canim 😇 eşime diyorum baba demesini istiyorsan bana bi hediye al ben de baba deyip durayım diye o da gülüyor 😅😅