TalentedMom Merhaba anneler; Memenjşt aşısını yaptıran var mı kaçıncı aylarda,hangi isimli menenjit aşısını yaptırdınız ve ne kadar ödediniz?
Bulutbey TalentedMom 6,5 aylık civarı nimerix ve beksero ilk dozları aynı anda yapıldı. 740 ₺ lira ödedik (muayene ücreti hariç) Ağustos sonunda ikinci dozları yapılacak.
YDE TalentedMom biz 5.ayda nimerix ve bexsero yaptırdık. 7.ayda ikinci dozu olucak. Muayene ücreti hariç 760 lira ödedik.
Geheimnisperson Nimer TalentedMom 3 doz olacak. 3. Ayda vurulduk. 5. Ve 13. Aylarda da olacak. nimenrix ve bexsero. 740 TL tutmuştu.
TalentedMom 15101986 YDE Bulutbey 15101986 Geheimnisperson kızlar iki aşıyı da mi yaptırmak lazım ben birini yaptıracak olur diye anladım demek ki yanlış anladım
YDE TalentedMom ikisinide yaptırmanız gerekiyor. Menegikok un çeşitleri var B grubu için Bexsero diğer gruplar için nimerix i öneriyorlar
YDE TalentedMom bizim gittğimiz hastane yapıyor. Dışarıdaki fiyata satıyor bize. Doktorumuzda aşısını yapıyor en azından içimiz rahat oluyor. Ama sanırım eczaneden alıp sağlık ocağına vurduran da varmış.
Esrabsrn Esrabsrn ama doktorlar hastanede on onbeş tl kadar daha az fiyata yapıyor du eczaneye sordugumda daha pahalıydı